У Дніпрі чоловік вбив власного брата

25 грудня, близько 23.00, до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з будинків по вулиці В’єтнамській тіла чоловіка з ножовим пораненням.

На місці поліцейські з’ясували, що між двома братами виник конфлікт, в ході якого 33-річний чоловік завдав іншому ножове поранення в груди. З місця злочину нападник втік.

Оперативники розшукали нападника, який переховувався від правоохоронців в одному з будинків у Самарському районі міста Дніпра.

26 грудня працівники відділення поліції № 4 спільно з поліцейськими кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції затримали 33-річного місцевого жителя, причетного до умисного вбивства. Виявилось, що чоловік вже був раніше судимим за аналогічний злочин та звільнився з місць позвавлення волі у 2016 році.

Слідчі відділені поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *