У Кам’янському реформують Центр зайнятості

Про це повідомив голова Кам’янської РВА Олег Гапіч.

«Разом з Кам’янським міським головою Андрієм БІЛОУСОВИМ провів робочу зустріч з заступником директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерієм ДУДНИКОМ та начальником Кам’янського міського центру зайнятості Костянтином ГУЗЕНКОМ, який після завершення реформування державної служби зайнятості очолить новостворену Кам’янську філію Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

До складу Кам’янської філії увійдуть Жовтоводське, Верхньодніпровське, Криничанське управління та Вільногірський, П’ятихатський відділи.
Обговорили основні пріоритети та завдання на найближчий час та заходи зі збереження активних послуг служби зайнятості з урахуванням змін в чинному законодавстві.

За офіційними даними в нашій області зменшилась кількість безробітних та зріс рівень працевлаштування, впроваджуються програми компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій громадян. Також, ті, хто знаходяться в пошуках роботи, мають можливість пройти навчання за пріоритетними для економіки держави професіями та спеціальностями.

Однак сьогодення вимагає від нас оперативного реагування на зміни, які відбуваються на території району, збільшення мобільності робочої сили.
Сподіваюся на плідну співпрацю з Дніпропетровським обласним центром зайнятості та його Кам’янською філією в питаннях працевлаштування жителів нашого району та сприяння ефективного вирішення запитів роботодавців», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *