“Каметсталь” освоїла випуск нових видів продукції

Українські підприємства гірничо-металургійної монополії Ріната Ахметова “Метінвест”, включаючи спільне підприємство – комбінат “Запоріжсталь”, за підсумками 2022 року освоїли виробництво 24 нових видів металопродукції. Про це йдеться у прес-релізі на сайті компанії.
“Незважаючи на російську агресію, що триває в Україні вже понад десять місяців, “Метінвест” залишається економічною та промисловою опорою країни. Підприємства групи, наскільки це можливо, пристосовуються до нових реалій та налагодили випуск нової продукції, зокрема частково компенсували виробництво активів у тимчасово окупованому Маріуполі”, — йдеться у повідомленні.
Один із основних напрямків, для якого металургійні комбінати групи розпочали випуск нових продуктів, — відновлення інфраструктури країни та забезпечення українських споживачів прокатом.
Більше нових продуктів освоєно в сегменті сортового прокату – 8. Також налагоджено виробництво 6 видів гарячекатаного рулонного та листового прокату та 6 видів сталевих напівфабрикатів. Крім того, з’явилося дві нові позиції у категоріях холоднокатаного та товстолистового прокату.
“Левову частку нової продукції оволоділи комбінатом “Каметсталь” та спільним підприємством “Запоріжсталь”. Комбінат “Азовсталь” до 24 лютого 2022 року випустив дві нові марки товстолистового прокату для машинобудування та трубної галузі”, — зазначає компанія.
Серед нових видів продукції:
• зливки з чотирьох марок сталі та гарячекатані блюми нових типорозмірів (“Каметсталь”);
• прямокутна заготовка 275х325 мм із модифікованої спеціальної сталі 30ХН2МА (“Каметсталь”);
• гарячекатаний лист товщиною від 8 мм до 120 мм (“Запоріжсталь”);
• гарячекатаний рулонний прокат нових марок та розмірів для машинобудівних підприємств (“Запоріжсталь”);
• рулони подвійної маси без зварного шва (“Запоріжсталь”);
• прокат 0,5-0,6 х 1250 мм із сталей, призначених для подальшого нанесення цинкового покриття (“Запоріжсталь”);
• 7 видів гарячекатаного круглого прокату діаметром від 22 до 38 мм для машинобудування (Каметсталь);
• профіль МП-4 (Каметсталь).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *