У Кам’янському районі рятувальники відкрили Клас безпеки

Сьогодні, 29 грудня, фахівці Кам’янського районног управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області разом з керівництвом Криничанської селищної об’єднаної територіальної громади відкрили в одному з місцевих ліцеїв Клас безпеки.

Даний клас був створений з метою формування в учасників освітнього процесу навичок збереження власного життя та здоров’я, а також запобігання небезпечній поведінці. В ньому створенні всі необхідні умови, аби діти під час практичних або онлайн занять могли вивчати правила безпечної поведінки на воді та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, ознайомлювались з первинними засобами пожежогасіння та першої домедичної допомоги.
Також для найменших учнів в даному класі облаштована зона для психологічного розвантаження та ігрова зона, де діти в ігровій формі можуть вивчати прості правила безпеки.
Для надзвичайників діти підготували вірші та поділилися своїми вже набутими знаннями з правил безпеки.
Даний захід пройшов в теплому, радісному колі, діти жваво розмальовували з рятувальниками розфарбовки на протипожежну та мінну тематику, грали в ігри, спілкувалися та фотографувалися з ними.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *