На “Каметсталі” видають гуманітарну допомогу

Про це повідомив речник підприємства.

«На Каметсталь триває чергова видача гуманітарної допомоги. Цього разу продуктові та гігієнічні набори отримують сім’ї робітників, які проходять службу в лавах ЗСУ; працівники пільгових категорій; співробітниці, що перебувають у відпустці по вагітності і пологах та по догляду за дитиною, а також інші каметсталівці. Всього у грудні буде видано 9400 наборів. Для зручності працівників видачу допомоги організували безпосередньо в адміністративно-побутових приміщеннях структурних підрозділів комбінату.

«Мій чоловік зараз на фронті, – говорить апаратник очищення газу газового цеху Каметсталь Ганна Кочик. – Для нас з дитиною ця допомога зараз є дуже доречною. У наборах – все необхідне. Це продукти і засоби гігієни. Вже вдруге я отримую таку допомогу, вона справді допомагає нам в такі нелегкі часи».

Лісовий Артем, провідний фахівець відділу закупівель:

«Це дуже актуально для наших сімей. Ми отримуємо набори не вперше, тож хочу висловити вдячність за допомогу, яку надає нам компанія і Фонд Ріната Ахметова».
В цілому протягом поточного року співробітники компанії в Кам’янському отримають понад 22 000 наборів», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *