Шановні кам’янчани!

Повідомляємо, що з 2023 року планується відновити регулярний випуск газети «Улюблене місто ДЗ», яке через війну було тимчасово припинено у березні.
Як і раніше, головною темою газети залишиться місто та городяни – ми розповідатимемо про події у Кам’янському, про його людей, про те, як наше місто переживає найскладніші та найтрагічніші часи в історії незалежної України. Традиційно в газеті – телепрограма, кросворди, гороскоп, маса корисних порад та дитяча сторінка. Буде також інформація про те, що відбувається в Україні та за її межами.
Як ми обіцяли, буде повернено борг усім нашим передплатникам на 2022 рік – наступного року вони отримуватимуть газету БЕЗКОШТОВНО.
Газета також буде у вільному продажу у реалізаторів. Повідомляємо відразу – її об’єм зменшився до 16 сторінок, а роздрібна ціна становитиме 4 гривні. Причини зменшення обсягу та подорожчання, здається, особливо пояснювати не треба: через війну різко виріс курс долара, подорожчав папір та «злетіли» транспортні витрати.
Якщо не буде жодних форс-мажорних обставин, то газета буде доставлена передплатникам та з’явиться у продажу вже 4 січня наступного року. Читайте та будьте в курсі головних новин Кам’янського!
Впевнені, все буде Україна!
З повагою редакція газети «Улюблене місто ДЗ».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *