Гороскоп на 2 січня 2023 року

Овен

Тримати свої думки при собі сьогодні буде найрозумнішою стратегією, хоча зберігати мовчання може бути нелегко. Ваша ключова планета Марс вступає у тривожну конфронтацію з Меркурієм, через що буде дуже важко висловити свої думки вголос, зберігаючи спокій. Навіть якщо ви вмієте тримати емоції у таємниці, протягом дня вони все одно вирвуться назовні. У цьому немає жодних сумнівів, тому чим менше ви скажете, тим спокійнішим буде цей день. Розсудливість — це основна частина доблесті, інформує Ukr.Media.

Телець

Несподіване громадське зобов’язання може стати на шляху до вашої продуктивності в роботі. Можливо, вас запросять взяти участь у спільному занятті, яке відволіче Вас від менш веселих, але набагато важливіших справ. На жаль, ви можете поспішити сказати так, щоб вислизнути від своїх обов’язків, навіть якщо це виявиться поганою ідеєю. Однак не варто звинувачувати себе, якщо рішення виявиться невдалим. Все, що вам потрібно, це зробити найкращий вибір в даний момент і взяти на себе відповідальність за наслідки. Як відомо, що посієш, то й пожнеш.

Близнюки

Ви не впевнені, чого інші люди очікують від вас сьогодні. Тим не менш, ви готові приступити до дій, навіть якщо поки що точно не знаєте, в якому напрямку рухаєтеся. Частина проблеми полягає в тому, що інтерактивний Меркурій змушує сфокусуватися на майбутньому, тоді як стрімкий Марс посилює нетерпіння. Проте поспіх може спровокувати проблеми, які вам не потрібні. Витратьте додатковий час на детальне вивчення картки — це більше допоможе досягти місця призначення.

Рак

Сьогодні ви можете підвестися з ліжка не з тієї ноги. На щастя, незадоволення зранку вже вдень трансформується в надію, навіть якщо у вас немає найменшого уявлення про те, як це може статися. Все починається з віри у свої мрії. Якщо ви вірите в себе, інші розділять ваш оптимізм. Це схоже на іскру, з якої спалахує полум’я. Підживлення маленького вогника може перетворити його на великий вогонь натхнення. Ваша позитивність заразлива. Саме ваше відношення визначає, чи чекає на вас успіх, чи невдача.

Лев

Ви готові до справжніх подвигів, і трохи засмучуєтеся, бо сьогодні вони не потрібні. Це єдиний неприємний момент дня, який у всьому іншому складається просто чудово. Вдасться знайти застосування своїм талантам, реалізувати давні плани та задуми. Леви, які присвятять цей день роботі, матимуть шанс реалізувати свої професійні позиції. Цей день краще підходить для ділових контактів та переговорів, ніж для дружніх зустрічей. Якщо ви все ж таки вирішите провести час з друзями, варто заздалегідь подумати про те, чим ви займатиметеся і як розважатися, щоб нікому не довелося нудьгувати.

Діва

Ви прагнете продемонструвати всім довкола, як добре вмієте адаптуватися, проте ваше терпіння може вичерпатися, коли розумний Меркурій зіткнеться з імпульсивним Марсом у третьому Будинку спілкування. Ви хочете, щоб люди висловлювали свої потреби чіткіше, тому що ви не розумієте, чого вони хочуть. Але замість того, щоб витрачати енергію на критику людей за їхню нерішучість, продовжуйте рухатися вперед і виконувати свої плани. Приведення свого життя в порядок конструктивніше, ніж спроба керувати чужим.

Терези

Сьогодні ви будете дуже чутливі до невисловлених почуттів інших людей і спробуєте знизити напругу, сміливо втрутившись у конфлікт. Ви маєте свою точку зору, проте ви вірите в ефективність відкритого діалогу. На жаль, чим більше ви почуєте, тим більше розумітимете, що ця стресова ситуація не має негайного рішення. Замість того, щоб вдавати, що ви знаєте спосіб вирішення конфлікту, зізнайтеся у своїй невпевненості. Парадоксально, але ваша чесність підштовхне до рішення, яке ще секунду тому видавалося неможливим.

Скорпіон

Ваша непохитна відданість істині, якою ви її бачите, може сьогодні спровокувати удар у відповідь. Ви намагатиметеся відкрити свій розум і залучити якомога більше можливостей. Ви насправді хочете виявити більше гнучкості, проте занадто велика кількість варіантів вибору може бути дуже стомлюючою. Проте дуже мудро прислухатися до потреб усіх навколо. Хороша новина в тому, що ви можете здобути перемогу, якщо діятимете як член команди. Усі довкола готові йти на компроміс, якщо суперництво перетвориться на співпрацю.

Стрілець

Сьогодні у повітрі витатиме романтика, проте її буде важко спустити на землю. Ви так хочете поєднати своє серце з кимось особливим, що не в змозі відокремити свої бажання від реальності. Розмова про почуття допоможе вам врівноважити очікування, проте не сподівайтеся на чудеса, тому що між вами та іншою людиною можливі непримиренні розбіжності. Пам’ятайте, що ви можете виявити повагу до чужої думки, навіть якщо її не поділяєте. Нормальні відносини будуються на взаємній повазі, а не на сліпій згоді.

Козоріг

Не важливо, наскільки ви будете дисципліновані та рішучі — все одно навряд чи ви зможете виконати все, що запланували. Ви занадто легко відволікатиметеся, тому що ваша цікавість почне прокидатися з будь-якою новою ідеєю, яка вам трапиться. На жаль, ви можете стурбуватися, коли зрозумієте, що ці відволікання не допомагають досягти бажаної мети. Однак інформація, яку ви сьогодні дізнаєтесь, може згодом стати в нагоді, навіть якщо зараз ви не досягли великого прогресу. Будьте терплячішими, і незабаром ви зможете побачити повнішу картину того, що відбувається.

Водолій

Ви можете стурбуватися, якщо не зумієте виробити розумний курс дій у роботі. Навіть якщо у вас є життєздатна стратегія для просування вперед, ви не впевнені, що вибір часу є правильним. Це тривожно, якщо ви не отримуєте очікуваної підтримки, оскільки наполегливий Марс стикається з інтерактивним Меркурієм у першому Будинку особистості. Проте, не ставте під сумнів довгострокові плани через сумніви чи нетерпіння. Іноді потрібно просто почекати, щоб потрібна можливість сама постукала у двері.

Риби

Уявити кінцеві результати прийнятих вами рішень сьогодні практично неможливо. Однак ви зможете чудово провести час за фантазіями у своїй уяві. Проте продовжується боротьба за те, щоб Ваша поведінка відповідала думкам, оскільки самостійний Марс перетинається з раціональним Меркурієм у 12-му Будинку духовності. Забудьте про спроби пояснити комусь свої дії, тому що чим більше ви скажете, тим заплутанішими будуть Ваші слова. Як писала Елеонора Рузвельт, «Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *