Рецепт дня: Ніжний курячий рулет

Сьогодні ми розповімо вам приголомшливий рецепт домашнього курячого рулету від талановитого кухаря Григорія Мосіна. Він виходить настільки ніжним та соковитим, що кожен гість не тільки захоче його спробувати, а й забажає дізнатися рецепт. Тож бажаємо всім кулінарного натхнення!

Інгредієнти

Курка 1 кг, вершкове масло 1 кг, часник 4 зуб., сіль за смаком, цукор за смаком, горіхи 80 г, зелень 1 пуч., гірчиця 3 ч. л., цибуля 1 шт.

Приготування

Краще готувати страву не з філе, а цілої курки, щоб рулет вийшов соковитішим. Тому для початку потрібно обробити курку, відокремивши кістки та м’якоть. Жир та шкіру не зрізаємо, залишаємо на м’ясі.

Солимо шматочки, розкладаємо на них тонкі часточки часнику і злегка посипаємо цукром. Накриваємо м’ясо харчовою плівкою та акуратно відбиваємо молотком. А потім намазуємо шматочки гірчицею.

У склянку блендера чистимо кілька зубчиків часнику, цибулину та додаємо подрібнену зелень. А також потрібно обов’язково додати м’яке вершкове масло та горіхи. І все добре пюруємо.

Фольгу змащуємо вершковим маслом. Викладаємо наші курячі шматочки, зверх пасту з блендера і щільно загортаємо фольгу.

Готувати можна як на водяній бані, так і в пароварці. Однак і духовка, звісно, теж підійде. Просто на пару м’ясо вийде ніжнішим. Готуватись рулет повинен приблизно 20-25 хвилин.
Куряче м’ясо з вершковим маслом, часником та зеленню – це просто неймовірний смак та аромат. Всім смачного!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *