Categories: Події

Надзвичайні події, що трапилися у Кам’янському минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  29 оперативно-рятувальних виїздів, з них: 9 разів на пожежі, з яких 1 раз в інший район виїзду; 10 разів на допомогу населенню та екстреним службам; 4 рази на КЗ без подальшого горіння; 3 рази на інформацію не підтвердилась; 2 рази на підгоряння їжі. За минулий тиждень врятовано 3 осіб, загиблих не було.

Серед основних надзвичайних подій минулого тижня у місті Кам’янське:

 

 

28 грудня близько першої години дня надійшло повідомлення, що у приватному житловому будинку по вул. Михайла Грушевського Заводського району міста щось горить. На місце події було направлено чергові караули 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідки було встановлено, що в середині житлової кімнати приватного будинку горіло пластикове оздоблення стелі та домашнє майно на загальній площі 9 м2. На щастя пожежа була ліквідована до прибуття пожежно-рятувального підрозділу мешканцями будинку за допомогою підручних засобів. Загиблих та травмованих на події не було. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції. На події працювало 11 чоловік особового складу та 2 одиниця техніки.

31 грудня о 04:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу всередині магазину на вулиці Дунайській Південного району міста Кам’янське. До місця виклику оперативно направлено рятувальників міста Кам’янське у складі 2-х відділень 7 та 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю до місця виклику фахівцями Служби порятунку «101» встановлено, що горить одноповерховий магазин з побутовими товарами. Внаслідок пожежі пошкоджено товар, стелю, внутрішнє облицювання стін на загальній площі 50 кв.м. Займання ліквідовано о 05:38 за рахунок подачі одного ствола”Protek”. Загиблих та травмованих внаслідок події немає. До місця виклику залучено 12 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причину пожежі встановлюють слідчі національної поліції.

Надзвичайна подія трапилась 31 грудня о 17 год. 00 хв. у місті Кам’янське на площі Петра Калнишевського. Сумлінні перехожі повідомили Службу порятунку «101» про те, що на площі йде дим і з верхівки новорічної ялинки, яка там встановлена. На місце одразу були направлені рятувальники 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ, до прибуття пожежно-рятувального підрозділу охоронець міської ради вимкнув подачу струму до ілюмінації ялинки і іскріння та дим зник. В результаті події було встановлено, що відбулось коротке замикання в мережі ілюмінації на верхівці ялинки без подальшого горіння. На щастя, ні хто не постраждав, ялинка вціліла.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

3 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

6 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

8 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

9 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

9 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

10 години ago