Гороскоп на 3 січня 2023 2023 року

Овен

Ви активно спілкуєтеся з друзями та знайомими, тому що Меркурій знаходиться у 11-му Будинку групової діяльності. Однак, коли він піде в ретроградну фазу, ви почнете обмірковувати свою кар’єрну стратегію та захочете поділитися своїми оновленими цілями з оточуючими. Обговорення майбутнього — це прелюдія до прагматичного планування, яка настане після того, як ви уявите всі можливості. Те, про що ви говорите сьогодні, закладе основу для завтрашнього дня, інформує Ukr.Media.

Телець

Ваша роль у суспільстві зараз тісно пов’язана з кар’єрою, тому що ретроградний Меркурій входить до вашого 10-го Будинку публічного життя. Можливо, в останні тижні у вас було почуття, ніби ви опинилися у вирі, коли намагалися закінчити складну роботу у святковий сезон. Тим не менш, дуже скоро ви зрозумієте, що доведеться ще трохи попрацювати, коли інші люди вкажуть на фрагменти, яких не вистачає. На щастя, ви зарезервували час на випадок непередбачуваності. Пишайтеся своєю ефективністю та демонстрацією професіоналізму.

Близнюки

Проект, що знаходиться в роботі, може вийти далеко за рамки ваших початкових уявлень. Зараз ви починаєте розуміти, що необхідно відрегулювати своє бачення та знизити очікування. Меркурій, що відповідає за жвавість розуму, в ретроградній фазі пройде через ваш 9-й Будинок великих ідей і відкриє, в чому реальність не підтримує вашу стратегію. Налаштуйтеся на позитивне мислення щодо своїх устремлінь та обміркуйте кроки, які необхідно зробити для того, щоб успішно досягти мети. Практика дуже допомагає в цьому.

Рак

Ви можете бути гіперчутливими, оскільки крилатий посланець Меркурій опиниться у вашому 8-му Будинку близького спілкування. Інтимність будується на ясній комунікації, хоча сьогодні можливо буде важко сказати, що саме ви маєте на увазі. На жаль, ви не можете рухатися далі, не включаючи інших людей у ​​свої плани, навіть якщо вони мають свій розклад. Якщо весь цей дисонанс почне стомлювати вас, подумайте про невеликий відпочинок, щоб відновити свій емоційний баланс. Нервувати — це не завжди погано. Прислухайтеся до своєї інтуїції, коли вона каже звернути увагу.

Лев

Один із тих вдалих днів, коли для досягнення мети не доводиться докладати особливих зусиль: достатньо робити те, що хочеться, і все виходить якнайкраще. У всіх сферах життя намічаються зміни, масштаб яких залежить лише від вашого бажання. Вдалий день для прояву лідерських якостей. Буде шанс зібрати навколо себе людей, які розділяють ваші захоплення та інтереси, разом зайнятися важливою та корисною справою. З погляду романтичних відносин це день не найбільш перспективний, але закохані добре проведуть час.

Діва

Як правило, ви чудово справляєтеся зі складнощами сучасного життя, розбиваючи великі завдання на простіші компоненти. Тим не менш, у ці дні ви можете бути зайняті виконанням вимог повсякденної рутини. Зараз дуже складно зрозуміти, як покращити якість вашого життя, тому що ретроградний Меркурій знаходиться у 6-му Будинку звичок. Без вашої постійної пильності встановлений порядок може розвалитися. На щастя, якщо ви будете уважні до деталей, то найважливіші речі стануть на свої місця самостійно.

Терези

Вас можуть попросити переглянути деякі старі питання, через що може виникнути відчуття, ніби ви бігаєте по колу. Планета-посланник опиниться у вашому 5-му Будинку розваг, що принесе у ваше життя ще більше веселощів та креативності. Сьогодні вам варто трохи розслабитися та плисти за течією, навіть якщо вона несе вас не в потрібному напрямку. Не турбуйтеся про те, куди ви їдете. Незабаром пункт призначення стане зрозумілим.

Скорпіон

Ви є справжнім чемпіоном у подоланні перепон, особливо коли вони стають між вами та об’єктом ваших намірів. Проте ретроградний Меркурій у 4-му Будинку безпеки змусить вас засумніватися у своїй компетентності. Ви можете спробувати це компенсувати, агресивно прокладаючи собі шлях через усі перешкоди. На жаль, імпульсивна агресія сьогодні є непродуктивною. Не варто робити різких рухів. Просто переосмисліть можливі варіанти під усіма доступними кутами і дійте тільки коли настане відповідний час.

Стрілець

Сьогодні вашим головним ворогом ви будете самі, оскільки можете несвідомо працювати проти свого успіху. Хоча ви відчуваєте незвичайну стійкість до змін, відчуватиметься сильний тиск, спрямований на те, щоб ви переглянули свій шлях. Обговорення альтернатив з друзями, яким ви довіряєте, є мудрим рішенням, тому що посланець Меркурій знаходиться в ретроградній фазі у вашому 3-му Будинку спілкування. Проте, безглуздо наполягати на спробах неодмінно довести всім свою правоту. Дійте повільно, якщо це зміцнює вашу впевненість у собі, та пам’ятайте, що прояв гнучкості допоможе уникнути багатьох розчарувань у найближчому майбутньому.

Козоріг

Ви можете виявити, що є необхідність докласти додаткових зусиль, щоб покращити своє фінансове становище, особливо якщо останнім часом ви про нього турбувалися. Але ретроградний Меркурій у 2-му Будинку грошей застерігає від негайних змін, тому що ви зараз налаштовані досить безтурботно і це може негативно вплинути на стан вашого рахунку. Чим більше ви зациклюєтеся на цьому, тим більша необхідність стримувати свої пориви. Звучить дивно, але якщо ви трохи віддалитеся від свого нинішнього становища, то зможете об’єктивніше оцінити ситуацію і прокласти курс подальших дій.

Водолій

Нещодавно встановлений порядок може сьогодні почати руйнуватися. Однак не потрапляйте в пастку помилки, що все необхідно виправити якнайшвидше. Безтурботний Меркурій у ретроградній фазі стримує ваш прогрес. Ви можете звести розчарування до мінімуму і виконати необхідні дії, якщо дозволите собі трохи розслабитися. Терпіння ніколи не давалося вам легко, але зараз воно дуже допоможе. Виявіть здорове почуття гумору, і тоді ви зможете чіткіше оцінити перспективи.

Риби

Сьогодні ваші думки можуть йти врозріз з діями, тому що розважливий Меркурій іде у ретроградну фазу у вашому 12-му Будинку фантазій. Хоча ви можете побачити деякий прогрес, раціональна частина вашого розуму працює на повну потужність над аналізом поточної ситуації та переоцінкою планів на найближчі тижні. Не приймайте поки що жодних важливих рішень. Стабільність переживе тимчасову невпевненість. Проте, будьте готові до того, що найближчими днями ви кілька разів зміните свою думку через нову інформацію. Ясність повернеться, як буря долі почне вщухати.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *