У Кам’янському на вокзалі чоловіка вдарили ножем у живіт

Поліцейські Кам’янського затримали чоловіка, який на вокзалі спричинив місцевому жителю тяжкі тілесні ушкодження. Під час конфлікту підозрюваний завдав потерпілому удар ножем у живіт.

1 січня, о 22:40, до поліції надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення госпіталізований 38-річний чоловік із ножовим пораненням та внутрішньою кровотечею.

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що потерпілий перебував на залізничному вокзалі м. Кам’янське, де між ним та фігурантом виникла сварка. Під час сутички підозрюваний дістав ніж та вдарив ним потерпілого. Потім, усвідомівши скоєне, втік з місця злочину.

Оперативники відділення поліції № 2 Кам’янського РУП затримали  41-річного місцевого жителя, причетного до нападу. 2 січня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку обрали запобіжний захід- тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *