На Дніпропетровщині виявили незаконну схему перетину чоловіками державного кордону

У Кривому Розі затримано організатора схеми незаконного перетину державного кордону для чоловіків призовного віку.

36-річний підозрюваний сприяв військовозобов’язаним чоловікам у виготовленні підроблених документів, зокрема висновку про результати обстеження військово-лікарською комісії. За ним чоловіків призовного віку визнавали непридатним до військової служби. Свої послуги зловмисник оцінював у 6 тис. доларів США.

Злочинну діяльність фігуранта викрили поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчими слідчого відділу Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Центральної окружної прокуратури м. Кривий Ріг. 2 січня у квартирі підозрюваного відбувся обшук за участі поліцейських полку поліції особливого призначення, в ході якого вилучили мобільний телефон, банківські картки та гроші, отримані як плату за підроблену довідку.

Сьогодні, 3 січня, 36-річному чоловіку вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та затримали в порядку ст. 208 КПК України. Завтра фігуранту планується обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *