Нового гендиректора Каметсталі затверджено на посаді

Наглядова рада заводу “Каметcталь” гірничо-металургійної монополії Ріната Ахметова “Метінвест”, створеного на потужностях Дніпровського металургійного комбінату (ДМК, Кам’янське Дніпропетровської обл.), затвердила генеральним директором компанії Олександра Третьякова, який до цього виконував обов’язки керівника підприємства.
Згідно з офіційною інформацією підприємства в системі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), кадрове питання розглянуте наглядовою радою 2 січня поточного року.
При цьому уточнюється, що Третьякова призначено гендиректором “Каметсталі” терміном з 2 січня 2023 року до 2 квітня 2024 року включно.
Як повідомлялося, наглядова рада звільнила з посади гендиректора “Каметсталі” Дмитра Ліппу за власним бажанням з 24 грудня 2022 року, доручивши виконання цих обов’язків Третьякову. До цього він обіймав посади в.о. гендиректора “Запорожкокса”, першого заступника гендиректора – директора з виробництва “Запоріжсталі”, радника гендиректора “Каметсталі”.
У свою чергу наглядова рада “Запоріжкокса” замість Третьякова доручила виконання обов’язків гендиректора Олександру Бехтеру, який раніше обіймав посаду заступника начальника виробничо-технічного відділу, директора з виробництва на цьому ж заводі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *