Гороскоп на 5 січня 2023 року

Овен

Сьогодні вищі люди навряд чи помітять те, що робиться у них під ногами, і вас, на жаль, у тому числі. Тому не намагайтеся притертися до їхньої компанії. Можливо, варто взяти приклад із сором’язливих та тихих людей. При цьому не обов’язково ховатися в черепашку — просто навчіться спостерігати життя здалеку.

Телець

Якщо ви хочете, щоб цей день пройшов весело, неодмінно зав’яжіть нове знайомство. Нехай це буде просто розмова з випадковим перехожим або щось на зразок того. А якщо ця людина захоче поділитися з вами цікавими відомостями, то вважайте, що ви знайшли прекрасного співрозмовника. Хто знає, можливо, надалі подібне заняття перетвориться на хобі.

Близнюки

Так, всі помиляються, і нічого смертельного в цьому, повірте, немає. Ну, зробили ви не зовсім вдалу спробу і що з того? Хіба через це треба опускати руки та готуватися до кінця світу? Депресія тільки сковує вас, не пускаючи до поставленої мети. Так що відкрийте серце всьому новому і не звинувачуйте себе за кожну помилку. Пам’ятайте, що ніхто не є ідеальним.

Рак

Якщо ви хочете, щоб день пройшов тихо та гладко, доведеться взяти ініціативу до своїх рук. Адже навколишні навряд чи розуміють всю суть справи, а отже, без допомоги їм не обійтися. Намагайтеся не афішувати цю благодійницю. Можливо, спостерігаючи за їхніми помилками, ви будете прагнути в ту ж хвилину кинутися на допомогу, проте ці пориви варто приборкати.

Лев

Ви починаєте день у хорошому настрої, і це багато в чому визначає перебіг подій. Проблеми вдається вирішити, перепони — подолати. Вдалий день для того, щоб взятися за якусь зовсім нову справу. Швидше за все, вона не лише захопить вас, а й дасть змогу показати себе з кращого боку, знайти нових союзників та однодумців. У другій половині дня знизиться життєвий потенціал, багато представників знаку відчують втому. Не варто відвідувати багатолюдні збори, краще віддати перевагу спокійному відпочинку.

Діва

Сьогодні ваші плани на найближче майбутнє можуть зазнати деяких змін, і все завдяки кільком словам людини, яка має на вас вплив. Тож вам залишиться лише підкоритися та відкласти свої задуми. Втім, є й добрий бік: що не робиться — все на краще. Ви не пошкодуєте.

Терези

У вашому житті явно бракує дисципліни, відповідно вам важко визначитися щодо наступного кроку. Не маючи чіткого плану, справи навряд чи увінчаються успіхом. Тож найкраще попросити поради у того, кому вже доводилося з подібним стикатися. Тоді ви будете надійно «озброєні» знаннями про будь-які підводні камені та течії. Непоганий початок, залишилося тільки так само закінчити.

Скорпіон

Останнім часом ви крутилися, як білка в колесі, і ваші проекти матимуть успіх. Ви нагадуватимете циркового артиста, який жонглює цілою дюжиною тарілок! А кілька додаткових справ вас не налякають, скоріше навпаки. Головне, не розкривати всім цей свій стан.

Стрілець

Не так важливо, в які розмови ви будете сьогодні залучені, головне, щоб ви зуміли справити правильне враження на інших. Ваша репутація зараз над усе. Ключову роль зіграють дрібниці, так що намагайтеся писати грамотно свою кореспонденцію і дотримуватися дрес-коду. Словом, відстежте все до найдрібніших подробиць. Постійно пам’ятайте, що на вас дивляться та оцінюють.

Козоріг

Можливо, ненароком почута сьогодні розмова змусить вас буквально оніміти. Нехай усі розумники кажуть, що хочуть, але вам видніше. Якщо їх коментарі розлючують вас, постарайтеся тримати себе в руках і не дозволяти собі зайвого. Максимум, на що все це заслуговує — на вашу жалість. Можливо, ви б і могли відкрити їм очі на реальний стан речей, та чи варто?

Водолій

Сьогодні не варто пускати в хід всю свою кмітливість, тому що неодмінно знайдеться пара-трійка людей, які бажають втрутитися в перебіг подій. Нехай їхні наміри і будуть найчистішими, але погодьтеся, вони вам не указ. Так що, якщо ви помилитеся, то в цьому ніхто більше не буде замішаний. Іншими словами, поки що рано розкривати всі карти — вичікуйте.

Риби

Сьогодні ви, наче олімпійський гімнаст, зумієте втримати рівновагу навіть у «слизьких» ситуаціях. Так, цей день справді буде одним із найчудовіших у вашому житті. Ще б пак, стільки успіху! На роботі ви вирішите взятися за найскладніше завдання. Виконуючи його наодинці, ви опинитеся справжнім героєм в очах оточуючих. Що ж, залишається лише привітати вас та побажати подальшого успіху, інформує Ukr.Media.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *