Курсант із Дніпра врятував життя перехожому

Курсант Дніпропетровського державного університету врятував людину з інвалідністю. Нещасний випадок трапився в одному із супермаркетів селища Брошнів-Осада Івано-Франківської області. Там у відвідувача стався епілептичний напад. Він знепритомнів і потребував негайної допомоги. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» із посиланням на фейсбук-сторінку ДГУВС.

Як повідомляється, що поряд із чоловіком непритомний опинився курсант Роман. Юнак не розгубився та надав чоловікові кваліфіковану медичну допомогу. У цей час працівники магазину викликали швидку.

«Я побачив, як один із відвідувачів магазину впав на підлогу. Зрозумівши, що цей судомний напад, я почав діяти так, як нас навчали на заняттях з медичної підготовки. Перше, що я зробив – підклав під голову чоловікові руки, щоб він не травмувався під час судом. Далі оцінив наявність дихання, повернув чоловіка у бічне становище та був поруч до приїзду медиків», – розповів Роман.

За кілька хвилин на місце події прибули патрульні поліцейські та медики. Як з’ясувалося згодом, чоловік, якого госпіталізували, мав проблеми із серцем та інвалідність ІІ групи.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *