У Кам’янському родина отруїлася чадним газом

Одразу кілька випадків отруєння чадним газом сталося у Кам’янському.

Подробиці розповіла завідувачка Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

“Вчора о 21.01 до ЦОД надійшов виклик від служби порятунку 101, до якої телефонував невідомий чоловік, про отруєння чадним газом сім’ї в м. Кам’янське, на вул. Механізаторів. На виклик виїхала бригада Південної підстанції Кам’янської станції Дніпропетровського обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшера Кошевої Ольги , молодшої медичної сестри Крицької Ольги і водія Бондаренка Ігоря. На місці виявилось, що отруєння отримала сім’я із чотирьох осіб: чоловік, жінка, їх 27-и річна дочка і онука 3-х років.

Дочка користувалась газовою колонкою, приймаючи ванну. У дорослих рівень карбоксігемоглогбіну складав до 15% в крові. Всі , після надання екстреної медичної допомоги  були госпіталізовані в реанімаційне відділення Кам’янської ЛШМД, а дитина до регіонального медичного центру родинного здоров’я м. Дніпро.

Все б нічого, встигли, врятували, але такий же випадок стався напередодні Нового року 30.12.2022р. в тому ж селищі на вул. Механізаторів: сім’я із чотирьох чоловік ( мати, батько і двоє дітей: 8-и і 15-ти років) виявлена без  свідомості. Мати також приймала ванну, користуючись газовою колонкою. Допомогу надавали чотири бригади. Також встигли і всіх врятували. Дякуємо медикам швидкої.  Люди, будьте обережні при користуванні газовими приладами”, – наголосила Биданцева.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *