У різдвяні вихідні вулиці Дніпропетровщини патрулюватимуть понад 1,2 тис правоохоронців

Понад 1,2 тис поліцейських патрулюватимуть вулиці області під час різдвяних вихідних. Не додавати правоохоронцям роботи – дотримуватись закону та правил безпеки – закликають в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОВА.

“У різдвяні вихідні в нашій області чергуватимуть 460 нарядів поліції. Загалом – понад 1,2 тис. правоохоронців”, – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Жителів області закликають дотримуватися правопорядку та комендантської години. А ще нагадують про заборону вживання алкоголю у громадських місцях. Це адміністративне порушення, яке карається штрафом.

«Правоохоронці, як і працівники ДСНС, від початку війни цілодобово несуть службу у посиленому режимі. Велике прохання до мешканців: не додавайте їм роботи», – наголосила начальник управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської ОВ Ірина Федорчук.

Серед іншого мешканців області просять не залишати дітей без нагляду та дотримуватись правил пожежної безпеки. Чергувати на Різдво і 600 працівників ДСНС.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *