Автомобілістів Дніпропетровщини попереджають про ожеледь

З 7 січня очікується значне зниження температури на території Дніпропетровщини, повідомляють у Службі автомобільних шляхів Дніпропетровської області.

У зв’язку із вторгненням арктичного повітря синоптики прогнозують:
7 січня – до 14 градусів морозу;
8 січня – до 15 градусів морозу;
9 січня – до 15 градусів морозу;
На дорогах можлива ожеледиця.

“Дорожня служба вже працює в режимі цілодобового чергування і готова до виконання робіт із зимового утримання. Насамперед оброблятимемо автодороги з максимальним трафіком – міжнародного та національного значення, адже саме цими шляхами рухаються наші військові, швидкі та гуманітарні вантажі.
Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди та необхідність заміни літніх шин на зимові. Водіїв великовагового транспорту просимо укомплектувати автомобіль ланцюгами протиковзання, буксирувальною штангою та тросом.
Нагадуємо про неухильне дотримання правил дорожнього руху та швидкісного режиму!
Якщо під час Вашої подорожі відбувається різке погіршення погодних умов – рекомендуємо скористатися стоянками (місцями відстою) або об’єктами дорожнього сервісу на автошляхах Дніпропетровської області.
У разі ускладнення руху, пробок чи обмежень на державних дорогах – повідомляйте нашого диспетчера за номером 067 400 60 80”, – повідомляють у Службі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *