Гороскоп на 6 січня 2023 року

Овен

Якщо ви маєте право командувати людьми, це ще не означає, що це потрібно демонструвати будь-якими бажаними способами. Хоча молодий Місяць у Козерозі посилює ваш 10-й Будинок статусу, люди охочіше слідуватимуть за Вами, коли переконаються у вашій правоті, а не коли ви бігатимете навколо і віддаватимете команди. Ви можете мати на людей тривалий вплив, якщо будете більш делікатними у взаємодії з ними. Насправді зараз вам необхідно взяти на себе відповідальність за свої дії та сподіватися, що інші зроблять те саме, інформує Ukr.Media.

Телець

Ви можете вірити в те, що знаєте, як складатиметься цей день, проте несподівана подія змусить вас змінити свої плани. Молодий Місяць у Козорозі опиниться у вашому 9-му Будинку великих ідей, проте підступний Уран додасть невизначеності. На жаль, надмірна реакція може лише погіршити ситуацію. Найкраще поводитися сьогодні стримано, навіть якщо ви не бачитимете негайних результатів своєї діяльності. Ви все ще можете досягти своєї мети, якщо пам’ятатимете, що потрібно зробити глибокий вдих, зробити крок назад і розширити перспективу.

Близнюки

Ви можете випробувати приплив сумнівів, якщо день відхилиться від ваших очікувань. Ви можете навіть почати турбуватися, що ваші зусилля останніми тижнями можуть зникнути даремно. Тим не менш, зміни йдуть повільно та впевнено, оскільки молодий Місяць у Козорозі увійде до вашого 8-го Будинку трансформації. Ключове слово зараз — терпіння. Це помилка — діяти безрозсудно лише тому, що ви засмучені недоліком прогресу. Будьте наполегливими. Ви почнете діяти набагато продуктивніше, як побачите результати своєї нещодавньої завзятої роботи.

Рак

Ви можете випробувати емоційний стрес у стосунках з другом чи коханою людиною, особливо якщо щоразу пробуватимете радикально новий підхід до вирішення конфліктів. Дуже складно чесно розповісти про свої почуття, бо стриманий молодий Місяць у Козорозі опиниться у вашому 7-му Будинку стосунків. На щастя, наполегливість винагороджується, і ваша готовність виявити свою вразливість, попри складну ситуацію, допоможе вам ще більше зблизитися. Навіть якщо розмова сьогодні складатиметься відсторонено, дотримуйтесь обраного шляху, і дуже скоро ви відчуєте полегшення.

Лев

Намагайтеся уникати будь-яких напружених розмов, конфліктів та протистоянь. Варто докласти зусиль, щоб зберегти мир із оточуючими; якщо сварка все ж таки виникне, покласти їй кінець буде дуже важко. Порозумітися з родичами та друзями простіше, ніж з людьми, з якими вас пов’язують виключно спільні захоплення, творчі та ділові інтереси. Життєвий потенціал високий, і самопочуття буде добрим, якщо ви не станете випробовувати організм на міцність. Добре б хоча б на якийсь час відмовитися від шкідливих звичок.

Діва

Якщо ви чекаєте найкращого часу, щоб поділитися своїми почуттями з кимось особливим, зараз може бути найкращий момент. Розважливий молодий Місяць у Козорозі мобілізує ваш 5-й Будинок самовираження, спонукаючи до активних дій. Після обережної стриманості ви нарешті готові покласти карти на стіл. Пам’ятайте, що збереження занадто великої кількості секретів може стати на вашому шляху до успіху, тому будьте чесні і оберніть цей момент у шанс на щастя, на яке ви заслуговуєте.

Терези

Ваше особисте життя може складатися не зовсім так, як ви хочете, але так чи інакше ви отримаєте те, чого хочете. Хоча на шляху можуть статися незаплановані зупинки, амбітний молодий Місяць у Козорозі заряджає енергією ваш 4-й Будинок основ. Пам’ятайте, що досягнення задоволення може зайняти ще деякий час, тому що зараз ви лише закладаєте міцну основу для майбутніх дій. Чим довше ви чекаєте чогось, тим більше це цінуватимете, коли отримаєте.

Скорпіон

Настав час розпочати необхідну розмову на чутливу тему, особливо якщо ви відчуваєте, що під поверхнею зростає напруга. Уникаючи незручних обговорень, ви лише посилюєте негатив у стосунках. На щастя, приземлений молодий Місяць у Козорозі стабілізує ваш 3-й Будинок спілкування, завдяки чому ви зможете досягти великих успіхів у знаходженні спільної мови. Однак не варто надто наполягати на зближенні. Дайте трохи часу на те, щоб напруга пом’якшилася; це дозволить знайти найзручніше рішення для всіх учасників.

Стрілець

Висловлювати свої почуття сьогодні буде важче, ніж має бути, проте ви зараз перебуваєте в поворотній точці, і опір незабаром почне спадати. На щастя, молодий Місяць у Козорозі посилить ваш 2-й Будинок самооцінки, і удача супроводжуватиме вас. Тим не менш, нинішня зміна — це багато в чому результат вашої напруженої роботи. Незабаром ви зможете насолодитися плодами своєї праці, але не чекайте, що це станеться зараз, тому що ви ще знаходитесь на шляху до досягнення мети.

Козоріг

Ви можете вірити в те, що знаєте всі відповіді, але останні події вказують на інше. Прагматичний молодий Місяць у Козорозі перейде до вашого 1-го Будинку особистості, проте сліпий оптимізм може мати неприємні наслідки, якщо ви будете надто впевнені у своєму плані. Уникайте екстремальних реакцій. Не витрачайте час на надмірне захоплення від того, що чекає попереду, або на сум через те, що було в минулому. Натомість налаштуйтеся на позитивне сприйняття цього моменту.

Водолій

Зараз все може здаватися надзвичайно серйозним, тому що терерішній момент більш значущий, ніж решта. Великий молодий Місяць у Козорозі увійде до вашого 12-го Будинку карми і може підняти на поверхню невирішені питання з минулого, якщо ви вирішите, що вони можуть вплинути на ваші амбітні плани. Однак ви можете пам’ятати події не так, як вони відбувалися насправді, тому що уява спотворила деякі факти. Приймайте правду, якою ви її зараз бачите, із часткою скептицизму. Ваше сприйняття повернеться до норми найближчими днями.

Риби

Ви ніби стоїте на вершині гори в ясний день, готуючись вибрати напрямок для спуску. Ви ясно бачите горизонт у будь-якому напрямку, тому що проникливий молодий Місяць у Козорозі впливає на ваш 11-й Будинок довгострокових цілей. Хоча зазвичай ви використовуєте уяву для того, щоб створити наступний етап свого життя, сьогодні практично неможливо буде замінити реальність мріями. Ви часто надихаєтеся фантазією, проте якщо спиратиметеся на факти, це дасть більше шансів на успіх.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському засудили чоловіка, який катував хворого 8-річного племінника

За публічного обвинувачення прокурорів Кам’янської окружної прокуратури суд визнав винним громадянина у нанесенні умисних тяжких…

2 години ago

Мультипредметний тест, змагання й фестивалі: новини Дніпропетровщини в освіті, культурі та спорті

На Дніпропетровщині стартувало національне мультипредметне тестування. Всі локації, де він проходитиме, визначені. Спортсмени регіону вибороли…

2 години ago

У Кам’янському горів житловий будинок

14 травня о 10:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці…

3 години ago

У Дніпрі зіштовхнулися Mazda та Toyota

У вівторок, 14 травня, на перехресті вулиць Святослава Хороброго та Виконкомівської сталася ДТП. Зіштовхнулися два…

3 години ago

У Дніпрі перекрили канал постачання наркотиків

1кг психотропної речовини «альфа-PVP» отримали для подальшого збуту двоє місцевих мешканців через поштомат служби доставки.…

4 години ago

“Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”: коли відбудеться прем’єра нового сезону

Телеканал "1+1 Україна" розпочав знімання продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків "Жіночий лікар. Нове…

4 години ago