У Кам’янському вибирали найсильніших стрітболістів

Турніром зі стрітболу серед аматорських команд міста, що пройшов у СК “Прометей”, організатори “Спорт для всіх” розпочали відлік своїх спортивних заходів у Новому 2023 році.

За звання найсильніших команд серед шанувальників гри у баскетбол 3х3 у тривалій та видовищній грі змагалися 19 команд-учасників (юнаки та дівчата) у двох вікових категоріях: 13 команд молодь до 16 років та 6 команд старше 17 років.

На турнірі були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард КОРЯК, директор міського центру “Спорт для всіх” Світлана НАВОЛОЧКО, директор СК “Прометей” Анатолій ІВАШИНА, які побажали учасникам результативної гри та успіху у змаганнях!

Команди до 16 років грали за змішаною системою. Фіналістами гри стали 4 команди: ІКОЛЯ, ГІДРА, РАКУЗАН та ЗСУ, які у напруженій боротьбі показали результати:
I-команда ІКОЛЯ (ДЮФШ “Надія”: Сокур М., Бікбасаров М., Кудрявцев Д., Сергієнко Ф.)
ІІ-команда РАКУЗАН (Бражник В., Бутнара А., Бутнара Д.)
ІІІ-команда ГІДРА (ДЮФШ “Надія”: Пушкарь Д., Олійник М., Єрмаков І., Левчук М.)
Серед представників вікової категорії 17+, які за лідерство боролися за круговою системою, переможцями та призерами стали:
I-команда “Журавлинний сироп” (Сухопар Ю., Висоцький О., Авдонін Д.)
ІІ – команда СТРОЯК (Турчин Є., Гладких Є., Шаповал М., Сидорчук Д.)
ІІІ – зайняли дві команди: КПЛ (Гелетій О., Сідько С., Пікуш Д., Науменко В.) та команда КЛЕНОВИЙ ЛИСТ (Ромашов К., Черносенко В., Тимошенко А., Шестернов Н.)
Для всіх команд участь у турнірі стала гарним досвідом та запрошенням до наступних змагань.
Переможцям та призерам змагань від КУ “Спорт для всіх” вручили медалі, дипломи та грамоти, за І місце команди здобули ще й Кубки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *