Гороскоп на 9 січня 2023 року

Овен

Незабаром ви зі своїм оточенням дізнаєтесь грандіозні новини, і хоча всі інші будуть схильні реагувати на них надто емоційно, вам не слід зриватися. До речі, ці новини не повинні стати для вас несподіванкою, оскільки ви вже давно підозрювали, що щось подібне може статися. Тому допоможіть решті впоратися з цим відкриттям — всією своєю поведінкою показуйте, що нічого надприродного не трапилося. Ваша холоднокровність та критичний підхід до ситуації допоможуть кожному усвідомити, що саме зміниться в їхньому житті, інформує Ukr.Media.

Телець

Наближаються терміни закінчення багатьох важливих проектів, проте не потрібно піднімати паніку та намагатися завершити їх усі сьогодні. Результати, які ви отримаєте, просто не варті величезних витрат енергії, які вам знадобляться для цього. Навіщо розриватись на частини, коли ніхто не оцінить ваших зусиль? Просто робіть те, що можете, не намагаючись стрибнути вище власної голови. І, найголовніше, вирішуйте проблеми в міру їхнього виникнення.

Близнюки

Одна симпатична та мила людина може трохи ускладнити вам ситуацію, поламавши всі ваші плани на сьогодні. Відсутність гнучкості цієї персони зруйнує ваш графік роботи, і ви повністю зіб’єтеся з наміченого шляху. Але є й хороші новини: у вас не займе багато часу придумати запасний план, який допоможе вам лавірувати благополучно серед нових обставин. Можливо, вам варто влаштувати невелике святкування на честь того, що ви знову опинилися на коні.

Рак

Підтримка гармонії в будинку має стати вашим головним пріоритетом на сьогоднішній день. Нещодавно ви і ваша сім’я пережили чимало потрясінь та бурхливих подій, тому зараз вам необхідно направити всі свої зусилля на те, щоб зробити своє домівку притулком від життєвих тривог, а не їх плавним продовженням. Так що зберіть всіх своїх домашніх і з’ясуйте, що вони думають про ситуацію, що склалася, і які їх міркування з приводу її поліпшення. Відверта розмова — найефективніший спосіб досягти позитивних змін.

Лев

Займайтеся своїми справами — сьогодні ви справляєтеся з ними набагато краще, ніж із чужими. Часом виявляється важко домовитися з людьми, з якими ви раніше добре ладнали. У таких ситуаціях рятує почуття гумору (проте майте на увазі, що сміятися вам, можливо, доведеться і з себе). Добре розмірковувати про минуле та робити висновки, аналізувати свої вчинки та їх результати. Не варто вимагати від себе дуже багато; деякі ваші слабкості цілком заслуговують на поблажливе ставлення. Прогулянки та активний відпочинок допоможуть налаштуватися на оптимістичний лад.

Діва

Ідеал завжди залишається таким, тому що до нього можна наблизитись, але досягти його неможливо. Пам’ятайте про це, особливо в ті моменти, коли ви починаєте терзати себе через допущені помилки в роботі. Адже ніхто не вимагає від вас, щоб вона була зроблена ідеально. Все, що вам потрібно, виконувати її добре. Ні більше, ні менше. Ви не можете весь час потрапляти в яблучко, то навіщо ж нав’язувати собі нездійсненні стандарти? І якщо в даний момент ви зазнали в чомусь поразки, це зовсім не означає, що ви завжди програватимете. Ваші успіхи залежать не від удачі, а від ваших здібностей. І ви дуже здібні.

Терези

Нещодавно вам була запропонована підтримка з боку впливових людей, проте зірки не радять вдаватися до неї. Не варто даремно витрачати цей цінний резерв. Збережіть його краще для іншого дня, коли ви дійсно не зможете обійтися без сторонньої допомоги — ви зрозумієте, коли настане такий момент. А тим часом вам слід покладатись лише на власні сили, щоб перейти на наступний рівень.

Скорпіон

Вам слід бути терплячими, якщо ви хочете покласти край наявному конфлікту. Хоча, можливо, він не проявить себе незабаром. Почасти тому, що люди, залучені до нього, ще повністю не усвідомлюють тієї ролі, яка відведена в ньому. Тому замість того, щоб напружувати себе роздумами про те, як вам краще вплинути на дії інших людей, зосередьте свою увагу на власній персоні. Присвятіть цей день самим собі та робіть тільки те, що хочете.

Стрілець

Перш ніж ви дозволите чиїмось злим словам або необдуманим вчинкам зіпсувати вам настрій, подумайте про можливість іншої реакції у відповідь — ігнорування. Як ні в чому не бувало, продовжуйте займатися своїми справами. Вам не варто витрачати свою дорогоцінну енергію на розбирання з цими неповноцінними людьми. Їхнє ставлення до життя має викликати лише жалість, оскільки саме собою воно є для них покаранням. А ви йдете по життю з усмішкою та високо піднятою головою.

Козоріг

Якщо ви ставитеся до оточуючих з глибокою симпатією та співчуттям, це допоможе їм прийняти дуже важливе рішення. Зірки не радять вам зараз будувати плани на майбутнє, засновані на грошах і кар’єрі. Подумайте про те, яку інформацію та енергетику цього світу несуть ваші вчинки, і чи відображають вони належним чином вашу справжню сутність? Слова не повинні розходитися зі справою, а тому час перестати говорити людям лише те, що вони, як вам здається, хочуть почути. Якщо ви прагнете щирого спілкування з тими, хто вам дорогий, то оточуючі починають більше дорожити спілкуванням з вами.

Водолій

Цього насиченого дня ви можете відчути непереборне бажання зайнятися будь-якими творчими проектами. І зірки стверджують, що таке прагнення піде лише на користь розвитку вашої кар’єри. Отже, виберіть із усіх своїх сьогоднішніх справ та обов’язків найкреативніші, і займіться насамперед їх вирішенням. Ваші творчі задуми прокинуться у вас вже з самого ранку, тож подбайте про те, щоб ви встигли наповнити себе повноцінним сніданком! Що ж до роботи, то цифри, факти та іншу точну інформацію вам варто зберегти на другу половину цього дня, коли ваше творче натхнення вичерпається і вимагатиме невеликої перерви.

Риби

Ідея новизни буде для вас дуже захоплюючою сьогодні, тому дослідження невідомого стане у цей день найсильнішим вашим прагненням. Отже, займіться вивченням нових тем. Ваші допитливість і захоплення математичними та природничими науками зараз дуже сильні, і сьогодні у вас з’явиться шанс вгамувати цю спрагу до пізнання. Тож якщо у цей день у вас є можливість відвідати музей чи лабораторію, вам обов’язково слід скористатися нею. Пам’ятайте, що постійно займаючись тими самими речами, ви не навчитеся нічому новому, так що зробіть крок назустріч невідомому.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі 12-річна дівчина “накачалася” алкоголем і потрапила до лікарні

До однієї з лікарень Дніпра потрапила 12-річна дівчина, в якої виявили алкогольну інтоксикацію, передає "Відомо"…

13 години ago

У Кам’янському стартував довгостроковий творчий проєкт «АРТ-терапія – лікуємо мистецтвом» (відео)

На арт-заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Викладачі мистецьких шкіл міста, бібліотекарі, керівники творчих гуртків…

14 години ago

Мешканець Кам`янського району пограбував перехожого

У Верхівцеве поліцейські затримали 22-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Під приводом надання допомоги підозрюваний викрав…

14 години ago

Братовбивство під Дніпром

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику, який побив рідного брата до смерті. Конфлікт…

14 години ago

Театр Кам’янського розігрує квитки

Театр ім. Лесі Українки розігрує два запрошення на дві персони кожне на оперету “ЛЕТЮЧА МИША”,…

15 години ago

Дніпропетровщину атакували дронами

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора до пізнього вечора російська армія била по…

15 години ago