Рецепт дня: Торт із крабових паличок

При згадці про крабові палички у багатьох відразу виникає асоціація з новорічним салатом. Адже це король усіх святкових закусок. Але щоб приготувати смачну закуску із крабових паличок, необов’язково їх нарізати і змішувати з майонезом. До презентації страви варто підійти із фантазією. Ошатний торт з крабових паличок тому доказ!

Ця апетитна страва із звичайнісіньких інгредієнтів показує, як багато означає гарна подача. Відмовтеся від нарізки інгредієнтів та спробуйте щось нове. Вам не потрібно буде вдаватися до хитрих маніпуляцій, тому що приготування цього торта-закуски досить просте.

Незвичайною таку страву робить її зовнішній вигляд, якого до того ж легко досягти. Важливо лише акуратно розгорнути крабові палички, не порвавши їх. А потім залишиться викладка. Головне чергувати крабові палички з начинкою. Викладайте їх шар за шаром, і в результаті у вас вийде чудовий тортик!

Складові
Крабові палички 10 шт., Часник 3 зуб., Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком, Твердий сир 200 г, Яйця 3 шт, Майонез за смаком.

Приготування
Розгортаємо крабові палички.

Відварюємо круто яйця. Натираємо на великій тертці білок і залишаємо його для декору.

Пропускаємо через прес часник. Натираємо жовток та твердий сир на середній тертці. Додаємо до цих інгредієнтів майонез, сіль та чорний перець. Ретельно все перемішуємо.

Формуємо торт. Викладаємо шарами крабові палички та яєчну начинку.

Обмазуємо майонезом торт і прикрашаємо його натертим яєчним білком. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Коли закуска просочиться, наріжте її та подавайте до столу. Таку яскраву страву ваші гості неодмінно оцінять. Адже її гарний зовнішній вигляд та приголомшливий смак зроблять свою справу! Але якщо ви фанат класичних страв, тоді приготуйте краще крабовий салат із часниковими грінками та консервованою кукурудзою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *