2022 року молоді батьки Дніпропетровщини отримали понад 4 тис. «пакунків малюка»

Новоспечені батьки Дніпропетровщини отримали від держави “бебі-бокси”. Загалом у 2022 році видали понад 4 тис. пакетів. У коробці – все необхідне для малюків спочатку. Замість пакета можна вибрати грошову компенсацію. Близько 12 тисяч сімей регіону отримали фінансову допомогу. Про це повідомили у обласній військовій адміністрації.

«В «пакунку малюка» набір речей для догляду за малюком. Це підгузки, пелюшки, постіль, ковдра, засоби гігієни. А ще – іграшки та кілька комплектів одягу, у тому числі на виріст. Це безкоштовна одноразова допомога від держави», – наголосила директор департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВ Олена Кришень.

За бажанням замість боксів можна отримати грошову компенсацію. Це 6816 грн. на одну дитину. Кошти можна витратити на будь-які товари та послуги. Фінансову допомогу обрали близько 12 тис. сімей області.

“Пакунки малюка” видають у пологовому будинку або в управліннях соціального захисту населення. Заявку можна подати онлайн через послугу «єМалятко».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *