Гороскоп на 10 січня 2023 року

Овен

Вами рухає сильне бажання відчути гострі відчуття чуттєвих задоволень, і вас тягне до всього, що стимулює емоції. Ваші нерви зараз на межі, і ви не хочете довго чекати на задоволення. На щастя, вашу невгамовну спонтанність можна спрямувати у креативне русло. Скористайтеся шансом і дайте собі більше свободи, доки Венера поєднується з бунтівним Ураном у вашому знаку. Іноді потрібно серйозно ризикнути, щоб дізнатися, наскільки далеко ви здатні зайти. Поет Роберт Фрост писав: «Свобода виявляється у сміливості», інформує Ukr.Media.

Телець

Люди можуть думати, що ви все робите за підручником, проте зараз власні бажання здаються вам надзвичайними. Хоча ви не відчуваєте, що обмежені правилами соціального етикету, здається, що ви обережніші, ніж насправді. На щастя, сьогодні ви маєте більше свободи пересування для того, щоб зробити все так, як ви хочете. Проте будьте обережнішими в реалізації своїх бажань, тому що ви можете виявитися тією самою владою, якою намагаєтеся протистояти.

Близнюки

Сьогодні події будуть складатися не так, як ви планували, через нестійкі потоки емоційної енергії. При цьому ви не будете дестабілізовані несподіваними поворотами на своєму шляху, якщо дотримуватиметеся своїх основних цінностей. Ваша поведінка може зараз здатися оточуючим шокуючою, проте для вас це буде чистим задоволенням, так що насолоджуйтесь життям. На щастя, люди будуть більш прихильні до вас, ніж ви очікуєте, якщо ви діятимете від щирого серця.

Рак

Ви вдячні собі за емоційну безпеку, яку можете створити собі. Тим не менш, нестабільні умови на роботі не дадуть вам спокою сьогодні, порушивши ваш внутрішній спокій. Може з’явитися спокуса уникати будь-яких дій, проте нерозумно ховатися за каменем чи печері, щоб втекти від реальності. Підвищена активність може змусити вас понервуватись, проте ви повинні це подолати. Потенціал для прогресу може бути безмежним, якщо ви позбавитеся сумнівів і почнете діяти.

Лев

Не відбувається нічого особливого, але ви хвилюєтеся — і не дарма. Інтуїція підказує, що не все йде так добре та гладко, як здається на перший погляд. Прислухайтеся до неї краще, і ви, напевно, зрозумієте, що потрібно зробити, щоб змінити ситуацію на краще. Можливі проблеми у спілкуванні з людьми старшого віку. Леви-чоловіки зав’яжуть цікаве знайомство, яке виллється у серйозні стосунки. Жінки ж приємно проведуть час у хорошій компанії, але навряд чи за цим піде якесь романтичне продовження.

Діва

Ваша фізична енергія сьогодні буде нерівномірною, зокрема, тому що Місяць входить до вашого 7-го Будинку партнерства. Хоча ваші бажання зараз є цілком прийнятними, ви дуже обережні і не дозволяєте своїй уяві керувати ходом подій. Ви можете відчувати сильне бажання змінити напрям і вирватися з нудної рутини, незважаючи на те, що оточуючі подумають про вашу незвичайну поведінку. Як не дивно, ваші неймовірні ідеї можуть привести вас на практичний шлях. Творчість є секретною зброєю для успіху.

Терези

Чарівний день знаходиться в межах вашої досяжності, тому що ваша головна планета Венера поєднується з креативним Ураном. Як не дивно, навіть найнезвичайніші фантазії зараз не здаються вам шаленими. Це ваш шанс вийти за межі своїх страхів і дати собі дозвіл на пошук відчуттів, яких ви ніколи раніше не відчували. На щастя, ви можете досягти успіху в будь-якій грі, необхідній для того, щоб отримати предмет своїх бажань. Насолоджуйтесь сьогоденням, поки воно не пішло у минуле. Найбільший ризик для вас сьогодні — це той, на який ви не наважитеся.

Скорпіон

Сьогодні ви можете виявити, що мрієте про речі, які знаходяться поза межами вашої зони комфорту. Як не дивно, навіть із найвищими духовними намірами ви не зможете утриматися від того, щоб звернути на себе загальну увагу, тому що Місяць входить у схильне до фантазій сузір’я Риб та активує ваш 5-й Будинок кохання та романтики. Однак не потрапляйте в пастку віри в те, що ви повинні дотримуватися будь-якої своєї думки у сфері романтики та пристрасті. Немає нічого страшного в тому, щоб потурати собі у власних думках, проте деякими секретами не варто ділитися з іншими людьми.

Стрілець

Ваші думки сьогодні можуть парити високо у хмарах ілюзій, поки ви сидите та насолоджуєтеся плодами своєї праці. Однак ви повинні тримати свої непомірні бажання у вузді, щоб отримати найбільшу вигоду. Люди будуть ділитися з вами божевільними ідеями, які можуть виявитися не такими божевільними, як здавалися на перший погляд. Навіть якщо винахідливий план виглядає нереальним, він може виявитися життєздатним для певної компанії та стати чудовою пригодою. Скористайтеся цими шансами, але не складайте всі яйця в один кошик.

Козоріг

Будьте ніжні у спілкуванні з близькими людьми, тому що ваше любляче ставлення може принести несподівану нагороду. Ви можете випробувати сьогодні емоційне потрясіння, якщо хтось зачепить ваше серце. Однак не накидайтесь на цю людину у відповідь, навіть якщо сюрприз вас шокує. Майте на увазі, що посланець лише доставляє новини та не відповідає за їх зміст. Запропонуйте безумовну підтримку. Ваше гнучке ставлення зможе багато чого змінити на краще.

Водолій

У вас не так багато часу на те, щоб виконати всі пункти свого розкладу на сьогодні, тому що нові люди будуть несподівано з’являтися на вашому шляху. На щастя, друзі та знайомі визнають ваш блискучий розум та підтримують ваші плани, навіть якщо вони вимагають негайної уваги. Скористайтеся їхньою зацікавленістю та залучіть їх до того, що робите. Ви можете працювати разом з іншими людьми, не приносячи в жертву свою індивідуальність, якщо ставитимете зрозумілі цілі. Розстановка кордонів не тільки допомагає завоювати заслужену повагу, а й змушує вас пишатися своїми здобутками.

Риби

Розгорніть мережі своїх мрій так широко, як тільки можете, і будьте готові до того, що зловите велику рибу. Ви відчуєте приплив енергії завдяки присутності магнетичної Венери у вашому 10-му Будинку кар’єри у поєднанні з блискучим Ураном. Вхід Місяця до вашого жалюгідного знака, у свою чергу, допоможе вам придумати чудовий сценарій своїх перемог. Ваші творчі зусилля не пропадуть задарма. Переступаючи через край висловлювання своєї індивідуальності, ви забезпечуєте собі довгу стабільність у майбутньому.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *