На Дніпропетровщині поліцейські затримали наркозбувача

У м. Кривий Ріг поліцейські вилучили у наркозбувача понад кілограм канабісу та гроші, отримані злочинним шляхом. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого складає близько 250 тисяч гривень. Встановлено, що наркотики зловмисник збував «з рук в руки».

6 січня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем реєстрації, місцем мешкання та в автомобілі фігуранта. В результаті у квартирі чоловіка виявили обладнання для вирощування марихуани, кілограм канабісу, 7 тисяч доларів США та 33 тис. гривень, отримані від збуту наркотиків, а також мобільні телефони, електронні ваги та стартовий пістолет, перероблений для стрільби набоями травматичної дії, і набої до нього.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Викрили незаконну діяльність 47-річного містянина поліцейські відділення поліції № 4 Криворізького РУП спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом прокуратури. Слідчі заходи відбулися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Після проведення відповідних експертиз буде прийнято рішення про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *