Гороскоп на 11 січня 2023 року

Овен

Схоже, вас закрутило у вихорі космічної енергії, і ви наївно вважаєте, що зможете розібратися в плутанині своїх емоційних уподобань. Звичайно, ви могли б випробувати неупереджений підхід у ситуації, що склалася, проте ви можете зіткнутися з опором, тому вам доведеться приймати жорсткі рішення. Будьте уважні — зроблений вибір може суттєво змінити траєкторію вашого життя. На щастя, ви чітко розумієте, чого хочете досягти, і для вас не складе ніяких труднощів зробити крок у правильному напрямку, інформує Ukr.Media.

Телець

Ви робите все можливе, щоб уникнути якоїсь неприємної розмови, і навіть подумати не можете про те, що вона може виявитися конструктивною. Звичайно, сидіти на паркані і спостерігати за усім з боку набагато безпечніше, ніж вплутуватися в бійку, проте як довго ви зможете продовжувати не діяти? Після відвертої розмови і ви, і ваш опонент відчуєте себе набагато краще. Навіть якщо ви і не знайдете жодних компромісів, ви як мінімум виплеснете негативні емоції, що накопичилися.

Близнюки

Вам доведеться відстоювати своє недавнє рішення, що пов’язане із протистоянням Меркурія та Марса. Їхній войовничий настрій однозначно позначиться на вашому житті. Не виключено, що під тиском ви зміните свої пріоритети, а може навіть переглянете свій світогляд в цілому. Однак, якщо ви все-таки зумієте вистояти, ви безперечно заслужите повагу свого опонента. Постарайтеся не вступати у відкриті конфлікти — навряд чи ви вийдете з них переможцем.

Рак

Марс входить до 5-го Будинку самовираження, тому вам буде досить просто ділитися з навколишніми справжніми почуттями. У вашому житті відбувається багато подій, і вас переповнює так багато емоцій, що вам навіть складно визначитися, з чого почати свою відверту розповідь. Добре подумайте, перш ніж зупинитися на чомусь одному. У результаті ви зможете все висловити, і буквально відразу відчуєте, наскільки стало легше у вас на душі.

Лев

Почуття гумору допоможе уникнути будь-яких, навіть незначних, конфліктів із оточуючими. Воно буде доречним і на роботі, і вдома. Однак є речі, які потребують серйозного підходу: наприклад, фінансові та майнові питання, а також ваша кар’єра, розвиток якої стане предметом важливої ​​розмови у другій половині дня. Вечір варто провести з найближчими людьми: вони будуть раді вашому суспільству, вам задушевна бесіда підніме настрій, допоможе поглянути на події недавнього минулого з нової точки зору.

Діва

Сьогодні ви виглядатимете настільки блискуче, що всі навколишні шию собі звернуть, обертаючись і дивлячись вам услід. Однак зірки попереджають, що якщо ви, користуючись своїм успіхом, розпорошуватиметеся на всі боки, то вам не вдасться досягти значних результатів в жодній справі. Тому не поспішайте, а чиніть вдумливо і розважливо. Вирішуйте питання одне за одним, діючи спокійно та методично. Завжди доводьте розпочату справу до кінця або, принаймні, знайдіть гідну персону, якій ви могли б доручити це завдання.

Терези

Для того, щоб ваше спілкування з оточуючими цього дня пройшло на належному рівні, потрібно докласти трохи більше зусиль, ніж зазвичай. Справа в тому, що сьогоднішнє розташування зірок сприяє інтроспективному настрою, тому ви не відчуватимете бажання ділитися своїми думками з іншими людьми. Вам буде цікаво розвивати власні ідеї. Отже зараз ідеальний момент для того, щоб дістати зі своїх засіків пару-трійку «сирих» планів і довести їх до потрібного стану. Вимкніть телефон і приберіть все, що може відволікти вас і перервати ваші роздуми.

Скорпіон

У цей день від вас буде потрібно весь час бути напоготові — висока ймовірність зривів і непорозумінь навіть у ході найзвичніших справ. Потрібні увага, кмітливість і швидкість реакції, щоб успішно вирішити труднощі, що виникли. Не забувайте і про таку важливу складову успіху, як повноцінний сніданок. Правильне харчування дуже важливе, тому що саме завдяки ньому ми відчуваємо активність і бадьорість духу. Інакше кажучи, сніданок — це фундамент, у якому тримається вся конструкція. Чим кращий фундамент, тим надійніше будівництво. Бойова готовність — це пильність, а й відмінний фізичний стан.

Стрілець

Не завжди приємно дізнаватися про себе щось нове, наприклад, про свої шкідливі звички, від яких дуже складно відмовитися, або про якісь негативні риси характеру. Таку інформацію складно прийняти, тому багато хто заперечує сувору правду про власну персону. Однак сьогодні вашому тріумфу не буде межі, оскільки ви дізнаєтеся про себе щось приголомшливе. Ви відчуєте гордість і збентеження, коли хтось хвалитиме вашу ввічливість, доброту або тактовну поведінку. Безумовно, ви й раніше підозрювали, що ви є гарною людиною, а тепер будете в цьому просто впевнені.

Козоріг

Одна із ваших надто активних колег зробить сьогодні серйозний крок, спробувавши взяти на себе ваші обов’язки. Така безцеремонна поведінка, безумовно, викликає конфлікт. І не тому, що вас можна зарахувати до затятих власників, а тому, що в цьому випадку потрібно захищати свої права. Зробіть зауваження з усією гідністю, повагою та тактом, але не забувайте про свої обов’язки. Наполягайте на своєму. Можна навіть проігнорувати нападки, якщо це допоможе врятувати те, що було зароблено важкою працею.

Водолій

Якщо вам потрібно переконати когось змінити свою думку, вам слід поговорити з цією людиною віч-на-віч. В іншому випадку навколишні люди будуть постійно відволікати вас, і всі ваші зусилля залишаться марними. Тому постарайтеся організувати особисту зустріч. Безумовно, телефоном чи електронною поштою дуже зручно передавати необхідну інформацію, проте прості слова не здатні донести до вашого співрозмовника всю глибину ваших думок та відтінки переживань — подібні речі можна прочитати лише по очах.

Риби

У першій половині цього дня має бути затишшя, і тільки після обіду до вас можуть долетіти деякі новини. Ці вісті, на жаль, змусять вас засмутитися через одну людину, з якою останнім часом у вас було кілька проблем. Однак сьогодні зірки радять вам уникати конфлікту, оскільки ваші емоції зараз занадто прозорі, і вас легко вивести з рівноваги. Отже, якщо ви відчуєте вітер змін, зробіть все, що від вас залежить, щоб не втратити самовладання та контроль над ситуацією.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *