Гороскоп на 12 січня 2023 року

Овен

Сьогодні постарайтеся не бути залученими до командної роботи, адже тоді вам доведеться підлаштовуватись під думку колег, що, безсумнівно, ускладнить досягнення поставленої мети. Зате, працюючи в «гордій самоті», ви зможете досягти неабиякого прогресу. Навіть якщо заради цього доведеться витратити трохи більше часу, ви зможете здивувати всіх! І вам самим не потрібно буде чимось заради цього жертвувати.

Телець

Дуже часто поняття влади набагато сильніше за саму владу. Тож якщо сьогодні ви раптом потрапите у слизьку ситуацію, пам’ятайте про це. Спробуйте створити відчуття більшої влади, ніж ви маєте, та спостерігайте за результатами. У будь-якому конфлікті займайте активнішу (а якщо необхідно, то й агресивну) позицію, навіть якщо не будете повністю впевнені в її правильності. Це перше враження від вашої бравади допоможе вам значно просунутися вперед.

Близнюки

Сьогодні якась суперечка між співробітниками чи друзями може перерости у справжній конфлікт. І як би вам не хотілося помирити їх, зараз ви у жодному разі не повинні встрявати в цю справу. Іноді, стороннє втручання може лише посилити проблему. Тож присвятіть цей час якимсь своїм незавершеним справам або ще раз перевірте готові. Так, знаєте, про всяк випадок.

Рак

Сьогодні будь-яка романтика обіцяє принести вам безліч веселощів та радості, тому що і ви, і ваша пасія будете сповнені чудового заряду енергії. Для незручного мовчання та неузгодженості просто не залишиться місця! А якщо ви досі не знайшли свою половинку, приготуйтеся до спілкування з дуже цікавою та унікальною особистістю. Словом, це буде період цілковитої гармонії, оскільки ви будете відкриті будь-якій комунікації та співпраці.

Лев

Для вас немає майже нічого неможливого; удача супроводжує у багатьох починаннях. Можна братися за справи, до яких раніше не доходили руки, вирішувати питання, які ставили вас у глухий кут. Ймовірно, поява сильних і впливових союзників, підтримка яких помітно полегшить вам життя. Вдалий день для поїздок, зміни обстановки та звільнення від усього, що заважало рухатися вперед. Багато Левів приймають важливі рішення, що стосуються особистого життя, і негайно починають втілювати їх у життя. Що ж, це розумний підхід, адже момент зараз найкращий.

Діва

Сьогодні чийсь альтруїзм у буквальному сенсі висвітлить вам шлях! Ця безкорисливість надихне вас слідувати тим самим шляхом, намагаючись покращити цей світ. Адже насправді ви маєте куди більшу силу, то чому б не ставити собі вищі цілі? Діліться цією енергетикою з оточуючими. Чи жертвуватимете ви якусь суму в благодійний фонд, політичну кампанію або займатиметеся волонтерством, ви не тільки отримаєте море задоволення, але й подаруєте цю радість іншим.

Терези

Ваші нові знайомі допоможуть вам відчути себе у своїй тарілці і насолодитися життям. І це справді чудово, адже навколо буде кружляти стільки труднощів та негараздів! Так що, нехай майбутнє і видається дещо туманним, ви, як ні в чому не бувало, радітимете сьогоднішньому дню і ні про що не турбуватися. А навіть якщо і задумаєтеся про майбутнє, постарайтеся уявити його у вигляді величезної купи сюрпризів та несподіванок, але тільки приємних.

Скорпіон

Про себе нагадає ваш дух мандрівника, вимагаючи пригод та нових вражень. Саме час подумати про ті місця, де ви ще ніколи не були. Вирушайте в подорож на самоті, так буде набагато простіше зробити свій шлях максимально спонтанним та цікавим. А повернувшись додому, ви завжди зможете розраховувати на друзів, які подарують відчуття затишку та спокою.

Стрілець

Постарайтеся провести сьогодні якнайбільше часу на свіжому повітрі, адже в чотирьох стінах не так багато цікавого. А де найбільше пригод? Звісно ж, на вулиці! Нехай це буде простою прогулянкою парком або тихим куточком вашого міста. Ви насититесь умиротворенням, спокоєм та красою навколишнього світу.

Козоріг

Сьогодні, на щастя для вас, ви примудритеся по-новому поглянути на звичний стан речей. Можливо, цьому сприятиме порада когось із друзів чи співробітників, на яку ви раніше просто не звертали уваги. Втім, попередні рішення теж не варто забувати. Адже не такі вже стурбовані думкою оточуючих, правда? Керуйтеся не лише порадами інших людей, а й власною інтуїцією.

Водолій

Якщо сьогодні ви раптом опинитеся в ситуації, коли необхідно буде ухвалити миттєве рішення, не варто хвилюватися — хороша пам’ять та інтуїція вас точно не підведуть! Справді, чому б не влаштувати такий собі інтелект-турнір? Можливо, попередній досвід допоможе вам ухвалити рішення щодо чогось, що чекає на вас у майбутньому. Нехай на роздуми практично не залишиться часу — по суті воно вам і не потрібно.

Риби

Ваше життя буде сповнене нових знайомств, але багато з них швидко зникнуть. Втім, це може лише порадувати вас, оскільки деякі з цих людей, напевно, вирішать «погладити вас проти вовни». Головне, щоб ви були внутрішньо налаштовані на тих, хто підтримує та поділяє ваші погляди та інтереси. А для цього необхідно буде уважно вислухати кожного, і вже потім ухвалити рішення. Навіть якщо ви надалі зміните свою думку, нічого страшного часи змінюються, і люди теж, інформує Ukr.Media.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *