У Кам’янському стартував Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців

Сьогодні у Кам’янському вперше в історії міста стартував Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців.

Турнір проходить у Палаці тенісу СК «Прометей» за підтримки мера Кам’янського Андрія Білоусова та ГО «Бджола». У ньому беруть участь 10 команд – 3 з Кам’янського, а також наші гості з Києва, Першотравенська, Павлограда, Дніпра, Краматорська та Запоріжжя. У кожній команді – по 6 гравців, 4 чоловіки та 2 жінки. Якщо вік жінок не обмежений, то загальний вік чоловіків у команді не повинен бути меншим, ніж 200 років. Серед учасників – майстри спорту СРСР, чемпіони Радянського Союзу, України та кількох інших країн. Ігри відбудуться сьогодні та завтра, після їх закінчення відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців.

кубок
У церемонії відкриття турніру взяли участь почесні гості – керівник Управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард Коряк та представник ГО «Бджола» Олександр Кірпа.

гости

У своєму виступі Коряк подякував спортсменам за участь та побажав їм перемог, а також передав привіт від мера Білоусова. Кірпа зазначив, що ГО «Бджола» і надалі активно підтримуватиме розвиток спорту в місті, подібні турніри обов’язково мають стати традиційними. Про результати змагань ми повідомимо завтра.

игры

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *