Учні Кам’янського району отримають планшети для онлайн навчання

Область одержала 1887 сучасних гаджетів. Планшети для онлайн навчання. Їх розподілять між учнями з багатодітних та малозабезпечених сімей. А ще – дітьми захисників та переселенців. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Через ситуацію у сфері безпеки школярі області здебільшого навчаються онлайн. Сучасні гаджети забезпечують доступ до освіти. Вони дозволяють учням бути на зв’язку з вчителями та своєчасно виконувати домашнє завдання», – зазначив директор департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОВ Олексій Полторацький.

Планшети розподілять серед дітей захисників та переселенців. А також учнів із багатодітних та малозабезпечених сімей. У навчальних закладах Божедарівської громади Кам’янського району налічується 960 вихованців. Гаджети для навчання не у всіх. Такі діти не можуть долучатися до онлайн уроків. Вчителі працюють із ними фактично за індивідуальним графіком.

«Вони прописують таким дітям завдання. Виконавши, учень передає їх у навчальний заклад. Намагаємося, щоб усі могли працювати хай навіть дистанційно, але у колективі. Надані нам планшети допоможуть у цьому», – поділився начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму Божедарівської громади Руслан Манко.

Отримані гаджети – нові та сучасні. Мають достатню потужність та пам’ять для роботи в Інтернеті, виконання домашнього завдання та створення презентацій. У них встановлені і такі платформи, як Всеукраїнська школа онлайн та Вивчаю – не чекаю. Кожна розрахована на учнів різних класів та допомагає у легкому освоєнні нових знань.

Планшети для школярів надав уряд Республіки Корея у співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *