Рецепт дня: Єврейський пісний рулет

Як не крути, завжди хочеться пригоститися чимось смачненьким. Всі люблять домашню випічку,і як можна відмовити у цьому рідним. Коли хочеться швидко щось спекти, просто замішайте тісто на воді без яєць та цукру. З ньогоможна приготувати гарні рулети з начинкою за єврейським національним рецептом. 

СКЛАДОВІ
1 ст. окропу,  4 ст. борошна, 1 ст. рослинної олії, пачка розпушувача, будь-яке варення для начинки, цукрова пудра для присипки.

ПРИГОТУВАННЯ
Для початку приготуємо тісто. Для цього борошно змішай із розпушувачем. Залий це все окропом і перемішай. Додай олію. Замісити тісто.

Тісто розділіть на 4 частини. Кожну розкатай у рівний прямокутник. Із цього у нас вийде 4 рулети.

Як начинку можна використовувати будь-що. Можна просто змастити тісто густим варенням, а потім зверху посипати кокосовою стружкою. Або зробити горіхову начинку. Для цього потрібно обсмажити 150 г горіхів та подрібнити їх за допомогою блендера чи м’ясорубки. Потім додати туди 100 г цукру, спеції за бажанням (кориця або кардамон). Щоб після випікання начинка не розсипалася, додайте ще 20 г вершкового масла та яєчний білок.

Також можна зробити макову начинку. Для цього візьмыть 200 г сухого маку та склянку цукру. Мак залийте окропом. Дайте стоять так 40 хвилин. Потім злийте усю воду і збийте мак у блендері або разымныть у ступці. Додайте цукор і добре перемішайте. Можна додати родзинки або горіхи.

Можна зробити відразу 4 різні смаки. Тепер загорныть рулети. Зробыть зверху невеликі розрізи ножем. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин. До золотистого кольору. Зверху можна посипати цукровою пудрою.

Рулети виходять просто чудові. Завдяки тому, що тісто на воді без яєць і цукру, ласощі виходять не надто солодкими. Прекрасно підходить для вечірнього чаювання всією родиною. До того ж випічка готується швидко і без зайвої метушні. Якщо потрібно, можна робити навіть солоні рулети.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *