Ракетна атака на Дніпро: загинули дві молоді подруги-волонтерки

Росія здійснила черговий масовий обстріл України у суботу, 14 січня. Одна з ракет потрапила у багатоповерховий будинок у Дніпрі. Станом на 16 січня відомо вже про 35 загиблих, серед них дві дитини.

Серед загиблих – дві молоді жінки, близькі подруги Ірина та Ольга. Про їхню загибель розповіли у Координаційному штабі волонтерів Дніпра на сторінці в Instagram.
“Дві світлі людини, мами, найкращі подруги Іра та Оля. Їх убила Росія”, – сказано в повідомленні.

Обидві жінки – дніпрянки, вони виховували маленьких діточок, близько дружили, обидві волонтерили та допомагали ЗСУ. Ольга Усова – високопрофесійний стоматолог. В обох українок залишилися маленькі діти.

“Не можу в це повірити… Біль і сльози. Дніпро. Волонтер, високопрофесійна стоматолог Ольга Усова, яка була моїм лікарем після нашої ротації — вже на небі… Залишився сиротою маленький синочок із татом, так само як і в її подруги Ірини Соломатенко, яка теж загинула… Оля дуже добра жінка, розумна, щира, яка так багато допомагала ЗСУ і всім, кому тільки могла… І загинула від рашистської ракети… Оля залишила по собі світлу пам’ять, а росія — це назавжди Мордор, який буде стертий з лиця землі “, – розповів у Facebook близький друг Андрій Біляк.

Ірину та Ольгу вбила в Дніпрі російська ракета (фото: instagram.com/volunteerdnipro)

Волонтери також розмістили реквізити банківських карток чоловіків загиблих – для збору допомоги.

4731 2196 4895 8563 Едуард Усов

4441 1144 4516 0235 Саламатенко Ігор

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *