Рецепт дня: Котлети по-німецьки

Котлетних справ майстер завжди має у рукаві кілька козирів. Одним із них ми по праву вважаємо котлети по-німецьки. Вони неймовірно ніжні та смачні. І все завдяки додатковому інгредієнту, який наші господині рідко додають у фарш. Це не що інше, як запашна гірчиця.

Додайте трохи пікантної приправи до традиційного складу з фаршу, хліба та яйця, і ви відразу відчуєте різницю. А хрумке панірування допоможе зберегти м’ясо соковитим. До того ж хлібні крихти захистять німецькі котлети від зайвої олії під час смаження. Наріжте салат, додайте гарнір, і готовий обід.

Складові
Свинячий фарш 500 г, Яловичий фарш 500 г, Цибуля 1–2 шт., Часнок 1 зуб., Яйце 2 шт., Батон 50–60 г, Молоко 100 мл, Гірчиця 1,5–2 ч. л., Зелень 2 ст. л., Панірувальні сухарі 100 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) до смаку.

Приготування
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору.

Візьміть 3 скибочки батона, обріжте скоринку і замочіть м’якуш у молоці. Потім відіжміть зайву рідину і додайте хліб у фарш.

Ретельно вимішуйте фарш протягом 10 хвилин. Добре відбийте. Маса повинна бути однорідною і пластичною.

Вмочіть руки у воді і сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій олії. Готуйте приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Остання порція на тарілці. Тепер скликайте всіх до столу. М’ясні котлети навіть охолонути не встигнуть, з такою швидкістю їх уплітатимуть домашніі. Хто б міг подумати, що кілька ложок гірчиці справлять такий ефект!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *