У Дніпрі під руїнами знищеної російською ракетою багатоповерхівки загинула захисниця з “Азовсталі”

У Дніпрі понад 40 годин тривають пошуково-рятувальні роботи на місці влучання російської ракети. Внаслідок вибуху 14 січня багатоповерхівка отримала серйозні руйнування, а під завалами досі можуть знаходитися десятки людей. Станом на вечір, 16 січня, 40 людей загинули. 

Серед багатьох жертв Захисниця з “Азовсталі”. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на дочку загиблої Руслану Бабкіну у Facebook.

Після початку повномасштабного вторгнення батьки Руслани пішли боронити країну до лав ТрО Маріуполя. 17 травня обоє вийшли з території “Азовсталі” та здалися в полон. Мати звільнили 17 жовтня з неволі в рамках “жіночого обімну”. Батько Руслани досі перебуває в полоні.

У той страшний день 14 січня вона востаннє спілкувалася зі своєю мамою телефоном, бо та захворіла і не пішла на роботу. За декілька хвилин до вибуху її мати промовила останні слова “у нас все тихо, наче, відпочивай”. О 15:39 в дім влетіла російська Х-22 та роздався потужний вибух. Десятки людей опинилися під завалами, а від будинку залишилися лише руїни.

Станом на 16 січня пошукові роботи не припиняються. Доля десятків людей залишається невідомою. У зв’язку з подіями у Дніпрі оголосили триденний траур. Також ви можете фінансового підтримати дочку Захисниці карткою або за посиланням:

  • 5375411202721143
  • 4441114414377265

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *