Гороскоп на 18 січня 2023 року

Овен

Сьогодні ви переконаєтеся у своїй внутрішній силі, якою стали володіти з недавнього часу. У цей день у вас з’явиться чудова можливість розім’яти свої м’язи та здивувати кількох людей, які наївно вважають, що знають все про те, що ви можете і не можете зробити. Елемент сюрпризу має дуже сильний ефект, і це допоможе справити незабутнє враження на потрібних людей, інформує Ukr.Media.

Телець

Якщо вам потрібна допомога, щоб розвинути в собі організованість і дисципліну, все, що від вас вимагається — це лише поглянути на себе в дзеркало. Досить озиратися на всі боки в пошуках потрібних людей. У своєму особистісному розвитку здебільшого зацікавлені ви самі, тому саме вам слід стати головним помічником для себе. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу — йому, напевно, відомо, що для вас добре, а що погано.

Близнюки

Сьогодні вас може з головою захлеснути бурхливий потік, що складається з величезної кількості інформації. Вам потрібно буде зробити все, що залежить від вас, щоб уникнути його. Вимкніть телефон, запріться в кабінеті та забудьте пароль до своєї електронної поштової скриньки. Зірки радять на якийсь час «залягти на дно». Це затишшя в подіях дозволить вам оцінити прості радощі цього життя, такі як посмішка вашого найкращого друга або чашка ароматної кави. Для того, щоб відчути приємні емоції, зовсім не обов’язково бути в центрі подій та загальної уваги. Будьте у центрі свого власного світу.

Рак

Хтось, кого ви вже не сподівалися побачити, знову з’явиться у вашому житті, хоча вам не вдасться зустрітися особисто. Ця людина, швидше за все, нагадає про себе листом, надісланим на вашу електронну адресу, а може ви випадково побачите, як він або вона проїжджає повз в автомобілі або проходить вулицею. У вас не буде можливості поговорити один з одним, проте ви почерпнете щось нове з цієї зустрічі або отриманого повідомлення. Це буде найзручніший момент для того, щоб відпустити весь свій жаль про минуле, образи, каяття та підозри, і зрозуміти, що життя надто коротке, щоб витрачати його на подібні речі.

Лев

Один із спокійних і приємних днів, які не обіцяють золотих гір, але й не приносять серйозних проблем. Можна довести до кінця раніше розпочаті справи, розібратися із планами на майбутнє, обговорити спільні дії з можливими союзниками. Вам властива спокійна впевненість у своїх силах, яка допомагає завоювати прихильність оточуючих. Ваш авторитет вдома і на роботі не піддається сумніву. Багато рішень вам доводиться приймати самостійно, оскільки оточуючі не дають порад, а часом і не висловлюють власної думки. Помилок ви не допустите.

Діва

На даний момент вам потрібно прийняти чимало важливих рішень, проте не думайте, що у вас буде достатньо часу, щоб ретельно обміркувати кожне з них. Розставте пріоритети та постарайтеся діяти трохи швидше, ніж ви звикли, і без зайвих вагань. У цьому вам допоможе ваш внутрішній голос, тому не забувайте звертатися до своєї інтуїції. Занадто багато аналізу та сумнівів можуть зовсім паралізувати ваше просування вперед. Ніхто не знає, яким саме буде результат цієї ситуації, тому не бійтеся того, що деякі факти вам не відомі.

Терези

Позитивне ставлення допоможе вам сьогодні благополучно пройти всі дрібні неприємності цього дня. Зірки радять вам не надто заглиблюватися в подробиці і деталі — сприймайте картину, що склалася, цілком. Фокусуйте увагу на тому, що у вас є на даний момент і чого ви хочете досягти в найближчому майбутньому. У той час як усі інші в’язнуть у болоті дрібних подробиць про те, «хто кому що сказав», ви благополучно уникаєте цих нудних з’ясувань стосунків. Ви відчуєте себе по-справжньому щасливими, усвідомивши, що життя це щось більше, ніж чутки. І вам справді є чим зайнятися, крім них.

Скорпіон

Ваші почуття не завжди збігаються з переживаннями інших людей (навіть найближчих до вас), але це зовсім не означає, що ви не підходите один одному. Якщо раптом під час спільного перегляду фільму ви зайшлися гомеричним сміхом у той момент, коли всі інші ридали від розчулення, не лякайтеся. Такі відмінності ви повинні не тільки поважати, а й радіти їм. Не слід думати, що у вас щось не так, просто простягніть цим людям хусточку.

Стрілець

Друзі — це друга сім’я, з тією різницею, що її ви самі вибираєте. І слід сказати, що ваш вибір дуже гарний. Цей факт стане особливо очевидним сьогодні, коли один із ваших знайомих допоможе вам уникнути небезпечної ситуації. Вже вкотре ця людина стає вашим рятівником! Щоб хоч якось віддячити її, розкажіть, як сильно ви її любите і цінуєте. Повірте, щирі та добрі слова справлять на неї набагато більше враження, ніж будь-який подарунок.

Козоріг

Не забувайте про те, що коли ми розповідаємо іншим про свої переживання, іноді ці «інші» пропускають почуте повз свої вуха. Але це відбувається зовсім не тому, що ми їм нецікаві або їм начхати, як ми почуваємося. Просто зараз вони можуть переживати набагато сильніші життєві потрясіння, і ви повинні завжди пам’ятати про це. Можливо, ці люди вже знаходилися в ситуаціях, подібних до вашої, так що буде розумно запитати їх про це. Уважно прислухайтеся до їхніх слів — у них ви знайдете дуже цінну пораду.

Водолій

Ваш недавній похід по магазинах залишив після себе слід розчарування? Якщо сьогодні ви маєте можливість скасувати деякі зі своїх замовлень, то вам слід неодмінно скористатися нею. Відмовтеся від усіх непотрібних речей і пообіцяйте самі собі, що надалі будете обачнішими у плані розтрат. Вам зовсім не обов’язково перетворюватися на скнару, що рахує кожну копійку, проте потрібно вміти вчасно приборкувати свої бажання і не потурати найменшим забаганкам. Незабаром перед вами відкриється дуже вигідна можливість, але щоб скористатися нею, будуть потрібні певні кошти.

Риби

Сьогодні ви можете не повірити своїм очам, особливо коли вони будуть спрямовані на ту персону, думку якої ви дуже цінуєте і поважаєте. Вірити в те, що деякі речі є правдою, не є достатньою підставою для того, щоб вони стали правдою насправді. Тому слід критично підходити до того, що кажуть вам інші люди. Ви повинні вміти помічати правду і діяти відповідно до неї. Якщо ви дізнаєтеся щось нове, але будете занадто довго зволікати з діями у відповідь, то ця правда через деякий час втратить для вас свій сенс.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *