У Кам’янському засудили “закладчика”

Заводським районним судом до 7 років за ґратами засуджено мешканця Верхньодніпровська, який збував наркотичний засіб метадон на території Кам’янського шляхом «закладок».

Про це повідомили у прокуратурі Кам’янського.

За публічного звинувачення Кам’янської окружної прокуратури засуджено жителя Верхньодніпровська за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України до покарання у вигляді 7 років позбавлення волі із конфіскацією всього належного майна

. Встановлено, що вказаний громадянин, вступивши в попередню змову з оператором одного з телеграм-каналів щодо розповсюдження наркотичних засобів, приїхав до Кам’янського з метою збуту наркотичного засобу метадон шляхом «закладок».

Під час залишення чергової «закладки» у місті 26.05.2022 року вказаного громадянина затримано працівниками поліції та під час особистого обшуку в останнього виявлено наркотичний засіб метадон у великих кількостях, розфасований у 18 сліп-пакетів, обмотаних ізоляційно стрічкою.

Незважаючи на оскарження підсудним своєї причетності до скоєння інкримінованих кримінальних правопорушень, його вина під час судового розгляду доведена, що суд підтримав позицію прокурора щодо необхідності призначення зазначеній особі покарання у вигляді позбавлення волі з її реальним відбуванням.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *