Кам’янське втратило ще двох бійців

Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

“Без упину наші захисники мужньо дають відсіч окупантам та женуть ворога з української землі. На жаль, за те, щоб ми жили у вільній і незалежній країні, свої життя віддають кращі з кращих.

11 січня в бою на Донеччині, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув старший солдат Бохенко Станіслав Едуардович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Станіслав Бохенко народився 08 грудня 1998 року в Дніпродзержинську. У 2017 році закінчив середню загальноосвітню школу №34. Починаючи з 2017 року перебував на контракті у Збройних Силах України. Був учасником АТО/ООС.
У нього залишилися мати та сестра.
Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

?Прощання відбудеться 19 січня о 09:15 за адресою: вулиоя Вадима Пузирьова, 37 (колишня вул. Менделєєва).

Панахида пройде о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34).

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній.

14 січня на Запоріжжі, боронячи українську землю від російських загарбників, загинув старший солдат Саклаковський Микола Володимирович.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Микола Саклаковський народився 12 травня 1971 року. Закінчив ПТУ №43 м.Кобеляки, Полтавської області. Упродовж 1989-1991 років проходив строкову військову службу. З 1991 по 2002 рік працював на АТ «ДЕВЗ», з 2008 по 2017 рік – на ПАТ «Дніпровагонмаш». З 2017 року працював на ПрАТ «Оріль-Лідер». 25 лютого призваний по мобілізації і брав участь у бойових діях та здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.
У нього залишилися дружина, три сини, донька, мати та брат.
Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

Панахида відбудеться 19 січня о 13:30 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вулиця Сергія Слісаренка, 34).

Поховають воїна о 14:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняній”, – говорится у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *