Жителів Днепропетровщини засудили за викрадення банківських терміналів

У грудні Дзержинський районний суд закінчив розгляд справи двох крииворіжців, які змовилися та викрали два термінали самообслуговування «Приватбанку».

Про це редакції «Першого Криворізького» стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Справу двох криворіжців суд розглядав із 2014 року. Перший злочин підсудні скоїли у 2013 році, коли проникли у магазин на мікрорайоні 5-й Зарічний у Покровському районі Кривого Рогу та демонтували термінал самообслуговування ПАТ КБ «Приватбанк» вартістю 29 230 гривень. У терміналі також було 93 308 гривень.

У 2014 році криворіжці знову повторили свій злочин та незаконно проникли у магазин на мікрорайоні 5-й Гірняцький у Саксаганському районі Кривого Рогу. Цього разу злочинці викрали 10 тис. 84 гривні, які знаходилися у терміналі.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що після викрадення терміналів підсудні перевезли їх до гаражу та розібрали, діставши гроші. Затримані визнали свою вину та співпрацювали із правоохоронцями під час судового процесу.

Суд визнав двох криворіжців винними у скоєнні злочинів передбачених частиною 3 статті 185 КК України та частиною 1 статтею 263 КК України та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Але на підставі статті 75 КК України підсудних звільнили від відбування призначеного покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим строком у 1 рік, якщо вони не вчинить нового злочину.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *