У Кам’янському відновили виробництво бензолу

Про це повідомив прес-центр “Каметсталі”.

«Коксохіміки відновили виробництво сирого бензолу. Після проведення необхідних підготовчих заходів, перевірки всіх комунікацій, систем, програмного забезпечення технологічне обладнання успішно увійшло в роботу і спеціалісти цеху вже отримують перший товарний бензол.
Нагадаємо, торік був реалізований інвестиційний проєкт з модернізації устаткування бензольно-скруберного відділення. Завдяки чому вдалося значно зменшити споживання електричної енергії, що особливо актуально в період енергетичної кризи в країні через масовані обстріли РФ. До того ж спеціалісти цеху отримали можливість збільшити виробництво високоякісного бензолу.
Також наразі в цеху уловлювання хімічних продуктів коксування триває ремонт будівлі бензольного відділення у рамках проєкту реконструкції. Тут розташовані насосні агрегати, різноманітне технологічне обладнання та прокладені комунікації до бензольної колони. Головна мета ремонту – підвищення надійності та безпеки експлуатації будівлі, де щозмінно працює персонал цеху», – говориться в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *