Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 26-29 січня

НОВА СЦЕНА КАМЕРНА ЗАЛА
26 січня, 18:00 – «АСТОР П’ЯЦЦОЛЛА. ТАНГО ПРИСТРАСТІ», музичний вечір присвячений музиці геніального аргентинського композитора Астора П’яццолли (1921-1992), який став родоначальником стилю «танго нуево» – нового танго. Найвідоміші композиції цього композитора прозвучать у виконанні струнного квартетом під керуванням зас. артиста України Олександра Володіна.

НОВА СЦЕНА
27 січня, 18:00 – драма «УКРАДЕНЕ ЩАСТЯ» за п’єсою Івана Франка.
«Украдене щастя» – визнаний шедевр світової драматургії, класика, перевірена роками, цінована режисерами і акторами, завжди затребувана глядачами. Історія драматичного кохання Анни, яку брати примусили вийти заміж за нелюба і змиритися зі своєю долею не залишить байдужтим жодного глядача. А коли на сцені з’являється колишній коханий Анни, якого вона вважала загиблим, драма Франка переростає у трагедію високої напруги, трагічну притчу про те, що на чужому нещасті свого щастя не збудуєш, так само як не можна зло подолати злом.

ОСНОВНА СЦЕНА
28 січня, 16:00 – «ХАНУМА», музична комедія за п’єсою Авксентія Цагарелі.
Старий князь Пантіашвілі, прогулявши всі свої статки, хоче одружитися на багатій нареченій. Він звертається за допомогою до відомої тіфліської свахи – Хануми. Але у Тіфлісі є ще одна відома сваха – Кабато, яка пропонує князю свою наречену – красуню Сону, дочку місцевого багатія Мікіча. Мікіч прагне цього шлюбу, бо хоче поріднитися з справжнім князем. Проте Ханума не збирається поступатися суперниці.

29 січня, 11:00 – «КРИШТАЛЕВИЙ ЧЕРЕВИЧОК», музична казка.
В основу сюжету цієї вистави для дітей покладено відому історію про Попелюшку – яка є улюбленою казкою багатьох дітей протягом століть.

29 січня, 16:00 – «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда за п’єсою Жорді Гальсерана.
Сучасний офіс великої корпорації. Кожен з чотирьох героїв сподівається обійняти вакантну посаду топ-менеджера, кожен розраховує на індивідуальну співбесіду. Але кандидатам доведеться спілкуватися тільки один з одним, дотримуючись дивних вказівок та команд невидимих екзаменаторів. Та коли поступово ці завдання стають більш жорстоким, глядачі розуміють, що не все так просто у цій співбесіді.

Тел. каси: (068) 680 74 30
Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *