Волейбольний турнір до Дня Соборності у Кам’янському

21 січня у Кам’янському відбувся відкритий турнір КЗ «ДЮСШ №2» КМР з волейболу серед дівчат 2009-2010р.н. до Дня Соборності України на базі СК «Прометей». Він пройшов за підтримки Кам’янського міського голови Андрія Білоусова та ГО «Бджола». Організатором виступили управління молоді та спорту міської ради спільно з «ДЮСШ №2».

У турнірі взяли участь 6 команд:

  • ДЮСШ Царичанської селищної ради
  • КЗ «ДЮСШ» Магдалинівської селищної ради;
  • КЗ Васильківська ДЮСШ;
  • «ДЮСШ №2» (команда 1) м. Кам’янське ;
  • «ДЮСШ №2» (команда 2) м. Кам’янське ;
  • Відокремлений структурний підрозділ Технологічний фаховий коледж м. Кам’янське.

Команди спочатку пройшли груповий етап у двох групах. За підсумками переможцями груп стали дві наші команди «ДЮСШ №2», які й розіграли у фіналі золоті медалі. Переможцями стала перша команда «ДЮСШ №2». Третє місце у трьох партіях здобула команда Відокремлений структурний підрозділ Технологічний фаховий коледж, яка перемогла ДЮСШ Царичанської селищної ради.

На відкритті та на нагородженні команди вітали начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, директор КЗ «ДЮСШ №2» КМР  Євген Оніпко, директор КЗ «СК «Прометей» КМР Анатолій Івашина та почесні гості представники ГО «Бджола» Ірина Краюшкіна та Марина Пахолько.

«105 років тому – 22 січня 1918 року – Українська Народна Республіка проголосила незалежність і боролася за право бути «самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії. Цьогорічна кампанія до Дня Соборності України проходить під гаслом «Україна соборна. Разом до Перемоги!». Успіхів вам дівчата, мирного неба, та перемоги», – підкреслив Едуард Коряк.

Кращим гравцем турніру стала капітан команди Анастасія Яловая («ДЮСШ №2» команда №1). Команди-призери були нагородженні кубками, медалями та подарунковими сертифікатами від ГО «Бджола».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *