Центр молодіжних ініціатив Кам’янського спільно із ліцеєм №13 провели благодійну акцію

До Дня Соборності України Центр молодіжних ініціатив спільно із КЗ «Ліцей №13» КМР провели благодійну акцію «Єдина незламна Україна», спрямовану на залучення мешканців міста до проявів громадянської, патріотичної позиції.

Учасники ініціативи створили велике художнє зображення карти України із 24-ма областями та Автономною Республікою Крим, яка символізує єдину та неподільну країну. Учнівський, педагогічний та батьківський колективи ліцею напередодні зібрали гривневі монети та в рамках акції виклали ними кожен із регіонів України на зображенні карти. По завершенню акції усі зібрані кошти були передані на потреби Збройних сил України.

Ініціаторкою акції стала активістка Центру молодіжних ініціатив, президент ліцею №13 Анна Вавринюк. Даний проєкт отримав перемогу в конкурсі з підтримки громадських ініціатив «Нескорені школи», організованого всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Проведення подібних заходів дозволяє підвищити громадянську активність як молодого покоління, так і громадськості і усвідомити, що допомога кожного наближає нас до Перемоги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *