41-річна Періс Хілтон вперше стала мамою

Американська світська левиця та модель Періс Хілтон вперше стала мамою. 41-річна знаменитість у своєму Instagam опублікувала зворушливе фото, на якому можна побачити крихітні ніжки новонародженого. Зважаючи на все, у Періс народився син. 
Як зазначається, модель не розповіла, коли і як саме народилося малятко. Ймовірно, Хілтон скористалася послугами сурогатної матері, як це роблять багато знаменитостей. 41-річна зірка часто відвідувала світські заходи без жодного натяку на живіт, що округлився.

41-летняя Пэрис Хилтон впервые стала мамой - фото №1

“Тебе вже люблять без слів”, – коротко прокоментувала фотографію Хілтон і додала емодзі серця синього кольору.

41-летняя Пэрис Хилтон впервые стала мамой - фото №2

Шанувальники та зіркові друзі поспішили привітати матусю з поповненням. Вони побажали їй всього найкращого.

Періс Хілтон наприкінці 2021 року вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума. Пара знайома вже 15 років, проте пристрасть між ними спалахнула 2020-го. Періс та Картер давно мріяли стати батьками, заради цього навіть готувалися до процедури ЕКЗ.

Зірка здобула шалену популярність на початку нульових завдяки образу багатої блондинки. Хілтон проводила час із багатьма зірками. З роками Періс змінилася та зрозуміла, що головне для неї не вечірки, а родина. Вона зізнається журналістам, що щаслива у шлюбі з Картером.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *