У Кам’янському відбулось засідання виконавчого комітету

25 січня відбулося засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради, до порядку денного якого увійшли 34 питання.

Виконком затвердив план заходів щодо організації виконання бюджету Кам’янської міської територіальної громади у 2023 році та план заходів на 2023 рік щодо наповнення бюджету громади, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів.

Рішенням виконкому визначено величину опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Кам’янській міській територіальній громаді за жовтень – грудень 2022 року, яка становитиме для однієї особи 633,34 грн.

Виконавчий комітет затвердив порядок надання послуг із безоплатного зубного протезування за рахунок коштів міського бюджету учасникам АТО/ООС, захисникам і захисницям, які нині боронять країну, членам сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, а також пільговим категоріям громадян.

Також були розглянуті проєкти рішень підготовлені управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, відділом розподілу житлової площі міської ради та службою у справах дітей міської ради.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *