Кам’янські поліцейські врятували людей

На Херсонщині поліцейські Кам’янського врятували життя поранених внаслідок обстрілу армією рф.

Російські військові накрили масованим мінометним вогнем дорогу, яка сполучає місто Берислав з навколишніми селами. Під обстріл потрапив автомобіль ВАЗ-2109 з цивільними, водій та пасажирка отримали тяжкі травми та стікали кров’ю. Завдяки вчасним діям поліцейських людей вдалося врятувати.

Першими сигнал про поранених отримав екіпаж поліції у складі працівників Кам’янського РУП ГУНП в Дніпропетровській області Кот Віталія та Піцика Антона, які у складі зведеного загону несуть службу на Херсонщині. Правоохоронці патрулювали цю територію й за лічені хвилини прибули на місце події. Вони швидко оцінили стан постраждалих та надали водію та пасажирці першу домедичну допомогу до приїзду швидкої.

У 39-річної жінки та 51-річного чоловіка були численні осколкові поранення. Поліцейські  наклали джгути потерпілим та зупинили масивну кровотечу у. Бригада ШМД доставила поранених у лікарню, де їм надається кваліфікована допомога.

Екіпажі поліції цілодобово несуть службу на деокупованих територіях і часто першими прибувають на місця обстрілів, де надають домедичну допомогу постраждалим саме у перші хвилини після трагедії, які є вирішальними у порятунку життя. Кожен працівник поліції знає, як діяти, коли людям потрібна допомога.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *