Хто очолить Дніпропетровщину?

Після відставки голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко почалися прогнози та ворожіння – хто прийде йому на зміну?

Спершу називалося ім’я нинішнього голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука. По-перше, він – земляк президента Зеленського, родом із Кривого Рогу. По-друге, Лукашук – член президентської партії «Слуга народу» і постійно наголошує на своїй навіть не лояльності, а відданості Зеленському. По-третє, він ніде не «засвітився» у корупційних скандалах та інших «зашкварах», якими так часто грішать «слуги».

Однак сьогодні з’явилася й інша версія – на місце Резніченка може прибути Кирило Тимошенко (на фото), який пішов з посади заступника голови Офісу президента. Експерти припускають, що його звільнення не означає виключення з президентської команди де-факто, зокрема тому, що щодо нього не було претензій у правоохоронців. «Поговарюють, президентові особисто не сподобалося, що Кирило дозволив собі неправильні вчинки. І в результаті скандалів з авто та маєтком його попросили піти “за власним бажанням”.

Кажуть, він очолить ОВА у Херсоні чи Дніпрі. Мовляв, він має виправитися на іншій посаді», – припускає голова Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко. Все це лише прогнози. Наскільки вони вірні, побачимо вже найближчими днями.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *