Театр ім. Лесі Українки Кам’янського запрошує на класичну французьку комедію «Я його дружина»

3 лютого, о 18:00, на Основній сцені театру глядачі зможуть побачити ліричну комедію «Я його дружина» про те на які вигадки здатен чоловік, якого «спіймали» з коханкою. Як стверджують у театрі, перегляд цієї вистави обов’язково підніме настрій всім присутнім у залі.

Комедія «Я його дружина» поставлена на сцені театру ім. Лесі Українки заслуженим діячем мистецтв України Сергієм Чулковим за п’єсою відомого французького актора, сценариста і драматурга Жана Пуаре «З Великоднем!». У минулому році ця п’єса відмітила свій 40-річний ювілей проте і в наші дні вона залишається актуальною та викликає інтерес у сучасного глядача. А про її популярність у Франції говорить той факт, що на протязі кількох років вона входила до репертуару багатьох провідних французьких театрів.

У цій виставі є все, за що глядачі обожнюють французькі комедії: яскраві характери, романтичні стосунки, гумор, який не переходить за межі пристойності, та напружений сюжет, в ході якого герої потрапляють у вельми делікатні ситуації. А ще – обов’язковий фльор милої буржуазної легковажності.
Починається ця іронічна комедія з класичної анекдотичної ситуації – дружина раптово повертається додому і застає чоловіка в товаристві гарненької дівчини… Звісно, щоб якось виправдатись, чоловік придумує на ходу досить переконливе, на його погляд, пояснення, що ця дівчина робить в їх будинку. А от що буде далі, що переможе – чоловіча хитрість чи жіночий розум, глядачі дізнаються, коли подивляться цю комедію 3 лютого о 18:00 на Основній сцені театру.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *