Про це повідомляє 5-Minute Crafts.
Справжній сир виготовляють з молока корів, овець та кіз. Кожен вид сиру відрізняється не тільки типом молока, а й способом обробки, а також використаними ферментами, бактеріями або цвіллю.
Смак і консистенція сиру залежить від молока та часу витримки. Загалом основними інгредієнтами сиру є:
Зокрема, багато сорти натурального сиру коштують дорого, адже на виготовлення 1 кілограма сиру використовують близько 10 літрів молока. Тому в супермаркетах можна знайти дешевшу сирну продукцію.
Відрізнити натуральний сир від сирного продукту можна за допомогою цих порад:
Додамо, що до складу сирного продукту входить не більше, ніж 20% молока, крохмалю, кокосової олії, пальмової олії та замінників молочного жиру.
Слід звернути увагу також на запах продукту. Справжній сир пахне молоком, а сирний продукт має відчутний хімічний кислуватий запах.
Сьогодні мер Кам'янського Андрій Білоусов відвідав Свято-Миколаївський храм Православної Церкви України — унікальну духовну святиню…
20 вересня відзначається Всесвітній день прибирання. З цього приводу у Кам’янському ГО «Молода Бджола» ,…
У Дніпрі поліція затримала підозрюваного в умисному вбивстві містянина. Під час конфлікту між сусідами зловмисник…
26 вересня о 09.00 відбудеться пленарне засідання 77-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…
Вийшов український трейлер горор-сенсації цьогорічного кінофестивалю SXSW "Хороший хлопчик" (Good Boy), усі події в якому знято…