Про це повідомляє 5-Minute Crafts.
Справжній сир виготовляють з молока корів, овець та кіз. Кожен вид сиру відрізняється не тільки типом молока, а й способом обробки, а також використаними ферментами, бактеріями або цвіллю.
Смак і консистенція сиру залежить від молока та часу витримки. Загалом основними інгредієнтами сиру є:
Зокрема, багато сорти натурального сиру коштують дорого, адже на виготовлення 1 кілограма сиру використовують близько 10 літрів молока. Тому в супермаркетах можна знайти дешевшу сирну продукцію.
Відрізнити натуральний сир від сирного продукту можна за допомогою цих порад:
Додамо, що до складу сирного продукту входить не більше, ніж 20% молока, крохмалю, кокосової олії, пальмової олії та замінників молочного жиру.
Слід звернути увагу також на запах продукту. Справжній сир пахне молоком, а сирний продукт має відчутний хімічний кислуватий запах.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом з керівником ГО «Патріот-2015» Павлом Некритим побували…
5 травня у Кам'янському районі близько 14 години вантажний потяг в районі станції Воскобійня збив…
Про це повідомляє Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології. У найближчі три години зі збереженням до…
27 квітня у Кам'янському зникла 87-річна Єлизавета Галузінська. Жінка пішла з дому у напрямку лісу…
5 травня у Кривому Розі, на турбазі у Центрально-Міському районі, сталася стрілянина. Причиною став конфлікт…
На Дніпропетровщині завдяки роботі групи «Прозорість та підзвітність» переглянули ще один тендер. Йдеться про поточний…