Близько 250 сімей на Дніпропетровщині отримали побутову техніку від благодійників

Обігрівачі, холодильники, пральні машини, мікрохвильові печі, мультиварки. А ще – спальні набори. Їх одержали близько 250 сімей Дніпропетровщини. Допомогу надали прийомним та опікунським сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та переселенцям з дітьми. Про це повідомили у Службі у справах дітей Дніпропетровської ОВВ.

«Прийомні та опікунські сім’ї, переселенці з дітьми формували запити на побутову техніку. Також заповнювали заявки на спальні набори. Вже близько 250 сімей області отримали допомогу», – розповів спеціаліст Служби у справах дітей Дніпропетровської ОВ Андрій Петрук.

Загалом уже передали майже 350 одиниць техніки: мікрохвильові печі, мультиварки, електрочайники, холодильники, обігрівачі. Надіслали і понад 130 спальних наборів. У кожному – матрац, ліжко, ковдра з подушками та рушники. В даний час приймають заявки на генератори та акумуляторні ліхтарі. Їх можуть отримати великі сім’ї, які мають 7 і більше дітей. Можна сформувати запит і на дитячий одяг, взуття, харчування для малюків. Щоб отримати допомогу, потрібно заповнити анкету.

Техніку придбала міжнародна благодійна організація “Партнерство “Кожній дитині”. Це частина проекту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей за умов війни».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *