Рецепт дня: Салат “Пекін” із апельсином

Пропонуємо поповнити свій кулінарний блокнот смачною стравою, яку не соромно подати на святковий стіл. Достатньо виділити всього 15 хвилин, щоб приготувати цей салат із пекінською капустою та сиром. Смак частування сподобається гурманам із першої проби. Салат “Пекін” легкий і поживний, з приємним і витонченим смаком. Усі інгредієнти гармонійно поєднуються за смаком.

Салат з пекінкою можна сервірувати на великій тарілці або подати в порційних салатних креманках або келихах.

Складові
Капуста пекінська 300 г, Шинка 150 г, Твердий сир 100 г, Яйце 2 шт., Апельсин 2 шт., майонез 100 г.

Приготування
Поріж дрібно капусту. Зручніше подрібнювати пекінку, якщо розрізати капустину навпіл. Соломкою поріж сир і шинку.

Звари яйця і, очистивши, дрібно поріж. Відправ яєчні кубики в посуд із салатом.

Почисти апельсини, розділи на часточки. М’якуш звільни від тонкої плівки і поріж кубиками. Заправ частування майонезом і перемішай.

Сервіруй салат з пекінкою, наприклад, у креманці. Гарно страва виглядає на тарілці, прикрашеній листям салату. Доповни гілочкою петрушки і запроси всіх бажаючих гурманів скуштувати смачний салат із пекінкою.

Пекінку потрібно порізати дрібними кубиками (чим дрібніше, тим смачніше вийде салат). Важливо апельсинові часточки акуратно очистити від тонкої плівки. Нарізати гострим ножем, інакше апельсинові шматочки втратять сік. Сир для салату з пекінською капустою підбирати середньої жирності солено-солодкого сорту. Майонез можна замінити гірчично-сметанним соусом. За бажання шинку можна замінити копченою куркою або смаженим м’ясом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *